Ung mor kæmper med angst: Jeg føler, at alt er galt med mig - Her & Nu

Ung mor kæmper med angst: Jeg føler, at alt er galt med mig

Maria fra ‘De unge mødre’ er inde i en dårlig periode, hvor hun let bliver påvirket af sine omgivelser.

Af Louise Vilsbøl - 26. januar 2020 kl. 18:55

I næste uges afsnit af ‘De unge mødre’ fortæller Maria, der som 16-årig blev mor til Vincent, at hun er inde i en periode, hvor hendes usikkerhed fylder en del, og det får angsten til at blusse op.
LÆS OGSÅ: Kontrakten opsagt: Slut med ‘De unge mødre’ og ‘Ex on the Beach’
– Jeg føler, jeg er alt for tyk, min hage er jeg blevet mobbet en del med, så den ville jeg bare gerne have lavet. Jeg føler bare, at alt er galt med mig. Det er utroligt, så meget mobning det bare ødelægger, lyder det fra Maria i programmet.
Der er mange situationer i hverdagen, hvor det påvirker den unge mor, at hun ikke er inde i en god periode, og det åbner hun op om i mandagens afsnit.
LÆS OGSÅ: Ny ung mor: Jeg var kun 14
Det kan for eksempel være, når hun handler ind, er på legepladsen med sin søn eller skal ud med skrald om aftenen, så kommer angsten snigende, og hun har svært ved at finde troen på, at hun er god nok og frygter, hvad andre tænker om hende og sønnen.
Hør Marias fortælling i klippet herunder, og se med på mandag i ‘De unge mødre’ på DPlay.
LÆS OGSÅ: Efter stor sorg: Ung mor gravid igen