Ung mor jubler over vægttab

Den unge mor er gået på skrump, og det kan tydeligt ses.

Af Louise Vilsbøl - 17. september 2019 kl. 19:25

Over de sidste tre måneder er der blevet noget mindre af den populære ‘De unge mødre’-deltager Nanna-Johanne Fonnesbæk, som i juli måned blev gift med kæresten Michael. Det plejer ellers at være op til brylluppet, at de fleste brude går på skrump, men for den unge mor er det altså sket efterfølgende.
LÆS OGSÅ: Mén efter deltagelse: Derfor trak deltager sig fra ‘De unge mødre’
På tre måneder har Nanna-Johanne tabt sig 6 kilo, og på et billede på sin Instagram viser hun stolt resultatet frem, hvor man kan se, at især hendes ansigt er blevet mere markeret.
–  Jeg har egentlig ikke gjort så meget for det andet end at spise færre gange, altså kun når jeg reelt er sulten og ikke bare lækkersulten. Bliver jeg rigtig lækkersulten, tager jeg mig oftest et glas Pepsi max. Samtidig har jeg meget at se til lige nu, så det gør det hele lidt nemmere. Så ligger fokusset ikke så meget på sulten. Dog får jeg da indimellem lidt chokolade i weekenderne og sådan, og jeg burde nok få lidt mere grønt ind i min kost, fortæller Nanna-Johanne, som gerne vil tabe sig lidt mere.
LÆS OGSÅ: Princess Natascha afslørede sønnens navn: Nu har hun ændret det
– 3 kg mindre ville ikke gøre mig noget, men det vigtigste er bare, at jeg ikke tager på igen, så jeg vil egentlig bare gerne holde vægten nu. Men det bliver svært, da jeg altid har svunget meget i vægt. Og grunden til jeg gerne vil tabe mig, er selvfølgelig for at få det bedre med mig selv.
SE DEM HER: Højgravid ‘De unge mødre’-deltager fik taget nøgenbilleder
Nanna-Johanne har tidligere kæmpet med overvægt og fortalt åbent i ‘De unge mødre’ om sin store sukkertrang og frygten for at føre det videre til sine børn, derfor blev hun piercet i håb om at komme sult og sukkertrang til livs. Det virkede dog ikke, men nu lader det altså til, at den unge mor har knækket koden til at få styr på sukkertrangen
LÆS OGSÅ: Efter sag om trusler: Princess Natascha frygter ikke politiet

 

View this post on Instagram

 

3 måneder og 6 kg’s forskel ??‍♀️???

A post shared by Nanna-Johanne Fonnesbæk (@nannajohanne96) on