Ung mor jubler over stor ændring: Nu var det tid!

Den unge mor og sønnen er flyttet, og det er de begge glade for.

Af Jonas Sand - 2. april 2019 kl. 19:28

‘De unge mødre’-deltageren Amandha Gabriella Glæsner, der medvirkede i reportageserien som Amanda Sisse, fortalte tidligere i år, at hun ledte med lys og lygte efter et nyt hjem til hende og sønnen William.
Den mission lykkedes, og den lille familie er i fuld gang med at komme på plads i det nye hjem. Derfor er lejligheden byttet ud med hus og have, og det glæder i den grad den unge mor.
– Jeg har længe gerne villet have, at William skulle vokse op i hus. Jeg var selv dødtræt af lejlighed, og vores økonomi er jo blevet bedre med årene, efter jeg er blevet færdiguddannet, så nu var det tiden til det, siger Amandha til Realityportalen.
LÆS OGSÅ: Ung mor var til numerolog og ændrede navn: Nu gør hun status tre år efter

Artiklen fortsætter under den sjove video, hvor du kan se Williams mange sjove forslag til, hvad han gerne vil skifte navn til.

LÆS OGSÅ: Amanda Sisse tager bladet fra munden: Vender hun tilbage til skærmen?

Fra kriminel ghetto til børnevenlig Christiania

Det nye hus, som Amandha har lejet, ligger i en helt anden type område, end det de kommer fra.
– Det er så meget bedre. Vi boede jo nærmest midt i en kriminel ghetto. Miljøet her er meget bedre og børnevenligt – lidt a la Christiania uden pusherstreet. Det er et hippiekvarter, hvor der ikke kan køre biler inde i området, og så har vi samtidig fået en hel del mere plads, fortæller hun.
Og netop sidstnævnte er en af grundene til, at sønnen William også er glad for flytningen. Den unge mor har tidligere fortalt, at sønnen ikke var så glad for at skulle flytte, fordi han altid havde boet det andet sted og ikke kendte til andet. Men nu er han også godt tilfreds.
– Han er også vild med det – specielt fordi han har fået hele overetagen, siger Amandha og slår fast, at hun håber, at de kommer til at bo i det nye hus i mange år.
LÆS OGSÅ: Amanda Sisse indrømmer: Jeg græd, når William var lagt i seng