Ung mor jubler over sin succes

Luna har fået blod på tanden efter modtagelsen af hendes første bog.

Af Louise Vilsbøl - 11. november 2019 kl. 19:25

For lige knap en måned siden sprang ‘De unge mødre’-deltageren Luna Munk ud som forfatter med bogen ‘Så gå dog fra ham’, som handler om det voldelige forhold, Luna var i med børnenes far – og ikke mindst hvorfor, hun blev i forholdet i seks år. Selvom det var en meget følelsesladet process for Luna at skrive bogen, så har det givet pote, og hun deler hun sin begejstring over den gode modtagelse, bogen har fået.
LÆS OGSÅ: Gravide Maria Sebens afslører kønnet: Vi venter os en …
– 27 dage er gået, siden min bog udkom, indtil videre er den allerede blevet solgt i ca. 170 eksemplarer, det svarer til lidt over 6 bøger pr dag. Derudover er den læst knap 250 gange inde på bookmate og har ikke fået andet end positiv feedback! Jeg bliver så glad indeni, tak fordi I vil læse min historie og støtte mig, jeg er simpelthen så stolt, skriver Luna på Facebook og Instagram
LÆS OGSÅ: Hannah Melissa købte hund for én uge siden – nu vil hun aflive den
– Det handler for mig ikke om at tjene penge, men om at give indblik, skabe forståelse og lade en masse kvinder (og mænd, for det er ikke kun kvinder, der bliver udsat for det her) vide, at de ikke er alene, men derfor er det jo rart, jo længere budskabet kommer ud, fortsætter hun.
Første oplag af bogen var ifølge Luna på 500 bøger, så hvis det gode salg fortsætter og måske endda øges op til jul, kan det være, at Lunas bog må trykkes i et andet oplag også. Bogen har da også givet den unge mor blod på tanden.
– Jeg er allerede lidt i gang med en ny bog. Det er mig selv der skriver den, men man må vente med at høre mere om, hvad den handler om, til det er officielt, lyder det hemmelighedsfuldt fra Luna.
LÆS OGSÅ: ‘Nybyggerne’-par tæt på tårer: Dét fejler vores søn