Ung mor jubler: Jeg er overlykkelig! - Her & Nu

Ung mor jubler: Jeg er overlykkelig!

‘De unge mødre’-deltageren har fået en nyhed, der i den grad har fået hende til at glæde sig til efter sommerferien.

Af Jonas Sand - 3. juni 2016 kl. 12:55

Louise Brylle har svært ved at få armene ned i disse dage. ‘De unge mødre’-deltageren har nemlig fået sin drømmepraktikplads i forbindelse med sin socialrådgiveruddannelse, og efter sommerferien starter hun op hos kriminalforsorgen.
Her kommer den unge mor blandt andet til at beskæftige sig med klientkontakt, mens hun også skal stå for koordineringsarbejde med de forskellige samarbejdspartnere – for eksempel kommuner, mentorer og fængsler. Og det var lige det, hun drømte om.
– Det var helt sikkert en af mine drømmepladser. Jeg vil virkelig gerne ind for det område, så da jeg fik at vide, at jeg fik den, så var jeg selvfølgelig helt oppe i skyerne og overlykkelig, jubler Louise Brylle til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: Hannah Melissa og René har ikke fået børnene hjem
LÆS OGSÅ: Hannah Melissas offer taler ud: Dommen er til at brække sig over
Mange muligheder
Louise starter op hos kriminalforsorgen efter sommerferien og skal være der det næste halve år. Og for hende er den en god mulighed for at få prøvet, om det er noget, hun gerne vil lave i fremtiden.
– Jeg kan endnu ikke svare på, hvad jeg gerne vil arbejde med om to år, når jeg er færdiguddannet. Men det er helt sikkert et område, jeg føler, jeg kan være god til. Men det må tiden vise, siger den unge mor.
– Der er så mange muligheder for, hvad jeg kan arbejde med. Jeg tror, at det vigtigste er, at man har sig selv med i det arbejde, man laver, og at man kan lide det. Det giver det bedste resultat i sidste ende – ikke bare for en selv, men også for den klient og borger, man skal hjælpe videre i livet.
Louise og kæresten Jesper er netop kommet på plads i Skærbæk, hvor de er flyttet hen med Louises to børn, Mads og Julie.
LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-Louise: Jeg vil giftes!
LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-Louise afslører: Ny fremtid i sigte
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.