Ung mor jubler: Hør min store nyhed

Simone Pedersen afslører, at hun har fået nye planer for juleferien.

Af Caroline Grønne Wigdal - 20. december 2019 kl. 13:33

Det har ikke været en nem opgave for den unge mor at finde en ny bolig, og derfor er drømmen om at flytte tilbage til sin barndomsby længe forblevet en drøm. Men sådan er det ikke længere. Simone Pedersen kan i dag hente nøglerne til sin nye lejlighed.
LÆS OGSÅ: WHAT! Mascha Vang afslører ny kæreste
– Glæder mig så meget til at komme tæt på min familie, og pigerne kommer også tæt på deres familier. Et nyt kapitel venter, og hold da op hvor jeg glæder mig til det. Glæder mig til at se, hvad mine piger siger. Mest Emliy, den anden forstår det ikke, skriver den 24-årige mor i et opslag på sin Instagram-profil.
Derfor skal hele juleferien bruges på at flytte, men for ‘De unge mødre’-stjernen det ikke kun med glæde i kroppen, at flyttekasserne skal pakkes og rykkes fra Sengeløse til Frederikssund.
LÆS OGSÅ: WHAT! Mascha Vang afslører ny kæreste
– Det er helt surrealistisk. Jeg har boet her i tre år, og begge mine piger er blevet født her. Så det er også lidt sørgeligt, siger hun.
Dog har det sidste stykke tid været præget af nogle uoverensstemmelser, og ikke alt har været lige lykkeligt.
– Men i bund og grund er jeg så glad for, at jeg skal væk herfra, slår hun fast.
LÆS OGSÅ: Skuffet Mascha Vang: De har stjålet fra Hollie

Bor ikke sammen med Kasper

Simone og Kasper, som er far til den yngste datter, er stadig et par, men har ikke boet sammen de sidste måneder. Det tyder heller ikke på, at de to skal flytte sammen nu. Den unge mor har ikke kommenteret yderligere på deres forhold, og hun har heller ikke nævnt, at Kasper skal flytte med i den nye lejlighed.
– Hvorfor mig og Kasper ikke bor sammen, det har jeg valgt at holde privat, det er nogle ting imellem os, og det har vi bare valgt, at det er det, der er bedst for vores familie lige nu, udtalte hun tilbage i november. 
HOT NEWS: Se de nye paradisoer her
Herunder kan du Simone Pedersens opslag på Instagram, hvor hun deler den glædelige nyhed. 

 

View this post on Instagram

 

Kuk kuk!! Jeg vil bare lige rose jer mine skønne følgere for at have sendt lejligheder og boliger hver gang i har set noget! Og derfor kan jeg også afløse nu at pga af jer! Har jeg fundet en lejlighed!!!!!!???????? det var min store nyhed! Kan ikke beskrive hvor glad jeg er, har i mange år ville tilbage til der hvor jeg vokse op og nu lykkes det endelig?? men nu skal jeg så bruge hele jule ferien på at flytte? glæder mig til at se hvad mine piger siger (mest emliy, den anden forstår det ikke). Glæder mig så meget til at komme tæt på min familie og pigerne kommer også tæt på deres familier! Et nyt kapitel venter, og hold da op hvor jeg glæder mig til det??? #jubiiiiii #endelig #flyttersnart

A post shared by ? ???❁?? ???????? ? (@monepedersen) on