Ung mor i sit livs krise: Så tynd er hun blevet - Her & Nu

Ung mor i sit livs krise: Så tynd er hun blevet

Presset og den ulmende skilsmisse kunne ses på Nanna-Johannes krop.

Af Louise Vilsbøl - 24. januar 2020 kl. 19:25

I den nye sæson af ‘De unge mødre’ kan man følge med i Nanna-Johannes skilsmisse og få hele historien om, hvad der skete kort efter brylluppet. Nanna-Johanne åbner i denne uges afsnit op for, hvor påvirket hun er både fysisk og psykisk af det hele.
LÆS OGSÅ: Nanna-Johanne om skilsmisse: Vi stod i en vanvittig situation
– Jeg tror, min krop er stresset og presset på mange måder. Jeg har tabt mig nogle kilo, og jeg taber lidt mere hår, end jeg plejer. Jeg har ikke samme appetit, som jeg plejer at have. Jeg tror, den påvirker mig hele den her situation. Indtil videre har det kun været i hovedet, og nu begynder det også at kunne ses på kroppen. For godt et år siden, der vejede jeg 60 kilo, og nu er jeg nede på 51,2, fortæller Nanna-Johanne i programmet.
LÆS OGSÅ: Princess Natascha afslørede sønnens navn: Nu har hun ændret det
For den opmærksomme læser kan Nanna-Johannes fortvivlelse over vægttabet i programmet måske vække undring, idet hun i september måned stod frem og stolt fortalte, at hun havde tabt sig efter brylluppet. Dengang forlød det, at hun gerne ville tabe sig 3 kilo mere, men målet var bare at holde vægten.

Jublede over vægttab, men…

Selvom Nanna-Johanne ikke kan huske præcis, hvornår optagelserne til ugens program fandt sted, må det have været nogenlunde samtidig, idet Michael flyttede ud i august, og de blev skilt i oktober.
– Jeg har også hele tiden syntes, at det var ret okay, at jeg havde tabt mig, men på det tidspunkt var det bare ikke på en sund måde. Og min selvtillid var ikke ligefrem på toppen dengang, så 3 kilo mindre ville jeg gerne. Nu er jeg tilfreds, hvis jeg “bare” kan holde vægten. Og i dag spiser jeg 3 gange om dagen, men prøver at tænke over, hvad det er jeg putter i min mund, forklarer Nanna-Johanne og understreger, at hun er meget sundere nu.
LÆS OGSÅ: Efter 3 måneder efter bryllup: Nyskilt ung mor sælger brudekjolen
– Jeg har taget to kilo på siden optagelserne, og min krop er slet ikke stresset på samme måde mere. Min appetit er tilbage og ja, der er kommet ro på mit sind og min krop igen.
Se klippet fra programmet, hvor Nanna-Johanne fortæller om sit vægttab herunder, og se hele afsnittet på DPlay.
LÆS OGSÅ: Kontrakten opsagt: Slut med ‘De unge mødre’ og ‘Ex on the Beach’