Ung mor i offensiven: Hvem vil på date med mig?

Ung mor i offensiven: Hvem vil på date med mig?

Sammen med sin veninde søger Amanda Sisse Glæsner nu kærligheden.

de unge mødre
Af Mikkeline Andersen - 30. juni 2015 kl. 08:55

Amanda Sisse Glæsner holder kortene tæt ind til kroppen, når det drejer sig om den unge mors kærlighedsliv. Men nu gør hun en undtagelse, skriver hun på sin blog.
– Haha, det her kommer virkelig til at lyde som en dårlig joke, hvis man kender mig godt. Men den er sgu god nok, skriver Amanda Sisse og fortsætter:
– Min bedste veninde og jeg har valgt at prøve en ny strategi og kastet os ud i dating sammen. Vi blev sgu lidt trætte af at spilde weekend efter weekend på byture med hovedpine dagen efter. Så derfor søger vi to søde fyre, der er friske på en dobbelt date.
Amanda Sisses veninde hedder Flora og er ligesom den unge mor 23 år.
LÆS OGSÅ: Amanda Sisse om Williams far: Jeg vil aldrig hade ham
Tager gerne turen til Odense
Amanda Sisse og veninden Flora stiller ingen krav til, hvad daten skal byde på. De to veninder er nemlig klar på alt fra frokost på en café til en aktiv udflugt.
Lidt krav stiller de dog til lokationen. Amanda Sisse bor i Albertslund, mens Flora holder til i Odense i forbindelse med sit studie. Derfor kan dobbelt daten både løbe af stablen i det fynske og omkring København.
– Vi vælger naturligvis selv det/de “mande-par”, som matcher vores ønsker. Du/I kan bare sende en kort tekst om dig selv og din ven samt billede i en privatbesked til denne profil, skriver den unge mor.
Skulle der sidde en kvindelig læser og tænke, at hun har to fyre, som bare skal på date med Amanda Sisse og Flora, så skal hun endelig give beskeden videre til sine kammerater.
Fyrene som de to veninder søger skal være mellem 24 og 35 år.
LÆS OGSÅ: Amanda Sisse: Min lærer mobbede mig
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.