'De unge mødre'-Julie: Min kæreste er forsvundet - Her & Nu

'De unge mødre'-Julie: Min kæreste er forsvundet

Julie Boraso Heine har ikke hørt fra sin kæreste i over et døgn, så nu er han efterlyst hos politiet.

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 25. februar 2016 kl. 12:03

Julie Boraso Heine, der er kendt fra ‘De unge mødre’, er helt ved siden af sig selv. Hendes kæreste Benjamin Kelly, som er indehaver af den populære natklub Billy Booze, har nemlig været forsvundet siden tirsdag morgen.
– Han tog ud af døren tirsdag morgen for at tage på arbejde, det sidste jeg hørte fra ham var en SMS natten mellem tirsdag og onsdag, fortæller Julie til Realityportalen.dk.
Benjamin kom ikke hjem til parrets fælles lejlighed efter arbejde, og Julie har ikke hørt fra ham siden. Det ligner slet ikke kæresten at forsvinde på den måde, og den unge mor understreger, at de hverken var uvenner eller på dårlig fod, da han tog på arbejde. Hans telefon er slukket, og han har ikke givet lyd fra sig eller været aktiv på facebook siden.
LÆS OGSÅ: ‘De unge møde’-Julie har fundet kærligheden
I morges blev Benjamin efterlyst hos politiet, og han er også blevet efterlyst på facebook i flere opslag, som i skrivende stund er blevet delt 873 gange.

 Se videoen herunder, hvor Julie fortæller, hvor forelsket hun er i Benjamin:


 
LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-Julie under kniven i Tyrkiet
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.