Ung mor i chok: Droppet af kæresten

‘De unge mødre’-deltageren fik sig et chok, da hun kom hjem til parrets fælles hjem efter en weekend ved sin mor.

Af Jonas Sand - 8. december 2015 kl. 9:08

Det virkede som den store kærlighed, da ‘De unge mødre’-deltageren Sandra mødte sin kæreste for et års tid siden. Han kom godt ud af det med sønnen Timo, og det fik Sandra til at rykke teltpælene op og flytte ind til ham for to måneder siden.
Men det, der skulle have været en dejlig måned med julepynt og hygge i det lille hjem, er nu i stedet blevet noget helt andet. Sandra er nemlig blevet smidt ud.
– Jeg havde været på weekend hos min mor med Timo, og da jeg kom hjem, havde han fundet ud af, at han gerne ville bo alene. Jeg ved ikke, hvad der er hændt i den weekend, men alene ville han hvertfald være, fortæller Sandra til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-Sandra: Derfor stopper jeg i programmet
“Mit hjerte bløder”
Den lange afstand mellem Sandra og hendes daværende kæreste gjorde, at hun sammen med Timo flyttede fra hjemegnen Falster til Vestsjælland. Men nu er den unge mor igen tilbage, og det hun er mest ked af, er hvordan det hele er gået ud over sønnen.
– Jeg er frygtelig ked af den situation, jeg har sat min søn og mig selv i. Stakkels min lille dreng, som igen skal flytte. Mit hjerte bløder, men jeg må være stærk for min lille drengs skyld. Men lige nu er det møghårdt, fortæller Sandra, der allerede havde flyttet hele sit liv.
– Jeg havde sagt mit arbejde op på Falster, taget Timo ud af sin dagpleje og sat ham ind i en ny på Vestsjælland. Med så kort varsel har jeg ingen andre mulighed end at drage tilbage til Falster og se, om finde et godt sted til Timo igen.
LÆS OGSÅ: Danmarks største ‘De unge mødre’-ekspert: Her er finalisterne
Jagter lejlighed
Sandra har fået sit gamle arbejde tilbage, men nu går jagten ind på en lejlighed. ‘De unge mødre’-deltageren har nemlig ikke planer om at blive boende hos sin mor, som hun i første omgang er flyttet ind til.
– Den store søgning går i gang nu. Nu vil vi finde en lejlighed på to-tre værelser og starte forfra i det nye år, fortæller Sandra og slår fast, at dette ikke er noget, der har slået hende helt ud.
– Heldigvis lærer man af sine fejl, og jeg håber, at vi trods alt kan få en god jul sammen, lyder det fra de unge mor.
Se flere billeder af Sandra i galleriet over artiklen.
I videoen herunder kan du høre Sandra fortælle om Timos far:

LÆS OGSÅ: Kanal 4 søger modne mødre
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.