Ung mor hjælper flygtninge: Jeg ville gerne bryde loven

Natascha Linea hjælper flygtninge, der er kommet til Danmark, så godt som hun kan.

Af Mikkeline Andersen - 10. september 2015 kl. 8:26

Hundredvis af flygtninge kommer i disse dage til Danmark, fordi de er flygtet fra krig og nød i deres hjemland. Mange danskere gør, hvad de kan for at hjælpe dem. En af dem er den unge mor Natascha Linea.
– Vi kørte rundt på de små veje for at se, om der gik nogle mennesker, som havde brug for hjælp. Bagefter kørte vi til Tyskland, men vi så ingen på vejene. Vi afleverede nogle klapvogne til en i Padborg, som skal ud og kigge igen i aften, siger Natascha Linea til Ude & Hjemme.
LÆS OGSÅ: EKSKLUSIVT INTERVIEW: Jeg er far til Natascha Lineas barn
Skal passe på datteren
Inden flygtningene kom til Danmark, var krigen og hele situationen meget langt væk, og derfor havde Natascha Linea svært ved at hjælpe. Nu er hele virkeligheden meget tæt på, og derfor gør hun, hvad hun kan for at hjælpe, hvor hun kan.
Mange af de tilkomne flygtninge vil gerne til Sverige, og flere danskere har kørt dem til nabolandet, selvom det er ulovligt. Den unge mor ville gerne bryde loven for at hjælpe, hvis det ikke var for datteren Lia og hendes kommende barn.
– Hvis jeg ikke havde noget at miste og to børn at tage hensyn til, så kørte jeg dem gerne til Sverige, hvis det er det, de gerne vil. Det lader jo til, at danskerne ikke vil have dem her, og de har måske familie og venner i Sverige og vil gerne derover. Og Sverige vil gerne tage imod dem, så hvorfor ikke, fortæller hun.
Af hensyn til Lia og det ufødte barn holder Natascha Linea sig på den rigtige side af loven, men vil meget gerne hjælpe endnu mere. Derfor vil hun melde sig som frivillig på asylcentret i Fredericia.
Se flere billeder af den unge mor i galleriet.
LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: Natascha Linea med ny vild frisure
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.