HOT NEWS: Ung mor har født tvillinger

7 uger før tid gik fødslen i gang, og selvom lægerne forsøgte at stoppe den, ville babyerne bare ud.

Af Louise Vilsbøl - 6. marts 2017 kl. 7:07

7 uger før tid gik Ceci Lucas fødsel i gang af sig selv i fredags, hvor vandet gik. Den unge mor, som blev kendt i programmet under navnet Line Cecilie, blev hastet på Holbæk Sygehus på grund af pladsmangel på Herlev Sygehus, hvor hun ellers er tilknyttet.
Til trods for det lidt turbulente forløb blev hun indlagt og fik lungemodner, så tvillingerne ville blive mere klar, hvis de skulle fødes allerede i uge 33. På hospitalet forsøgte de dog at stoppe fødslen, men på det tidspunkt var Ceci Luca allerede begyndt at få veer, og det lykkedes kun hospitalet at holde babyerne inde i maven indtil søndag, det afslører den unge mor på Facebook, hvor hun også har delt et skønt billede af de to små mirakler.
LÆS OGSÅ: Ung mor viser tvillinge-maven frem
Tvillingerne er en pige på 1700 gram og en dreng på 1600 gram, og de kom til verden ved en naturlig fødsel, som kun varede i 4,5 timer, da den for alvor gik i gang. Det var ellers først meningen, at den unge mors fødsel skulle være sat i gang den 8. april.
Realityportalen.dk har været i kontakt med Ceci Luca, som er overvældet, træt og lykkelig ovenpå en fødsel, der gik helt som hun havde håbet på. Hun har tidligere fortalt, at hun helst ikke ville ende i et kejsersnit, som man ser ved mange tvillingefødsler, men selvom det blev til en tidlig fødsel, så slap hun altså for kejsersnittet.
Stort tillykke til den lille familie og ikke mindst til sønnen Lucas, der nu kan kalde sig for storebror til to.
LÆS OGSÅ: Louise Brylle: Sådan går graviditeten
LÆS OGSÅ: Natascha Linea: Derfor ønskede jeg baby død

LÆS OGSÅ: Her er alle skandalerne i ‘De unge mødre’

Det er mange år siden, Ceci Luca var en del af ‘De unge mødre’, men herunder ses en video med Martinna, som bestemt ikke er fan af at være gravid.

Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.