Ung mor har fået styr på økonomien: Det sejlede

At blive mor har ændret Simones indstilling til økonomi.

Af Louise Vilsbøl - 28. november 2021 kl. 18:55

I det nyeste afsnit af ‘De unge mødre’, som kan ses på Discovery+, fortæller Simone om, at hun har fået styr på sin økonomi, men sådan har det bestemt ikke altid været for den unge mor til to.

LÆS OGSÅ: Oliver Bjerrehuus afslører: Derfor gik det galt med Gunnvør

– Altså før jeg fik børn, der sejlede min økonomi. Jeg brugte penge  til højre og venstre, jeg anede ikke, hvad penge var. Det eneste der var oppe i hovedet, det var fester og farver. Det er helt uhyggeligt at tænke på, hvordan jeg har brugt penge før i tiden, fortæller hun og fortsætter:

Artiklen fortsætter efter videoen, hvor Amalie og Jackie fortæller om den nye sæson af ‘Forsidefruer’.

– Efter jeg fik børn, så var det bare sådan, at nu nytter det ikke noget, at der ikke er penge på kontoen efter d. 20., det skal der være. Jeg ville ikke kunne sove om natten, jeg ville få angst og stress, hvis jeg vidste, jeg ikke havde råd til at give mine børn mad dagen efter.

LÆS OGSÅ: Anders Lund Madsen melder ud om barn nummer otte

Alle de bekymringer, Simone har omkring økonomi, er med til at gøre, at hun altid har styr på den del af sit liv, fordi hun frygter pludselig at stå i en situation, hvor der ikke er nok.

LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-stjerne smittet med corona: Melder afbud til finalen

Hør hendes fortælling herunder.