Ung mor har fået job som stripper - Her & Nu

Ung mor har fået job som stripper

Nu har Nadia-Shila fra ‘De unge mødre’ fundet ud af, hvad hun skal leve af i USA.

Af Louise Vilsbøl - 30. november 2016 kl. 12:17

For tre måneder siden flygtede Nadia-Shila Petersen fra ‘De unge mødre’ sammen med sin mor til USA, hvor hun nu har søgt asyl for at komme væk fra sin søn Kyles far. Men hvor der kan gå flere år, før hendes ansøgning om asyl bliver behandlet, er der ifølge den unge mor ikke så lange udsigter, før hun får en arbejdstilladelse, og hun har allerede fundet et job.
– Jeg har været så heldig at blive hyret på en gentlemen’s club. Jeg starter, når jeg får min arbejdstilladelse om fire og en halv måned, fortæller Nadia-Shila til Realityportalen.dk og uddyber:
LÆS OGSÅ: TEST: Hvilken deltager fra ‘De unge mødre’ er du? 
– Det er strip ja. Jeg har det helt fint med strip, det er i mine øjne ikke prostitution, og jeg er ikke i nærheden af blufærdig.
Nadia-Shila glæder sig til at komme i gang, og hun fordriver ventetiden med at forberede sig på det nye job ved at tage poledancing timer.
LÆS OGSÅ: Nadia-Shila om nøgenbilleder: De er ikke over stregen
Tænker ikke over, hvad Kyle vil tænke
På Instagram påpeger den unge mor, at hun ikke synes, der er den store forskel på at smide tøjet foran en kæreste og så få penge for at strippe foran en flok mænd. Og hun mener heller ikke, at det at være mor er en hindring for det nye job.
– Jeg tænker ikke over, hvad Kyle vil tænke, da jeg ikke ser noget forkert i strip på den måde, fastslår hun.
LÆS OGSÅ: Ung mor afslører vild nyhed: Jeg venter tvillinger
Nadia-Shila har fået dagvagten på stripklubben, som ifølge den unge mor har hyret hende, selvom hun først kan starte om fire og en halv måned, fordi hun kan skrabe kunder sammen.
Nadia-Shila ønsker ikke at fortælle, hvad familien skal leve af, indtil hun begynder at arbejde som stripper.
LÆS OGSÅ: Nadia-Shila: Min ekskæreste var voldelig
LÆS OGSÅ: WOW: Ung mor gravid med ekskæresten
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.