Ung mor har doneret sine æg: Der er fundet et match

‘De unge mødre’-deltageren har besluttet at hjælpe barnløse par med at få børn.

Af Rikke Lynge - 16. april 2021 kl. 19:25

‘De unge mødre’-deltageren Cæcilie Hansen har besluttet sig for at donere sine æg. I en alder af 24 har hun de tre børn, som hun skal have, og derfor vil hun glæde andre med sine stadig frugtbare æg.

– Nu er jeg jo så heldig, at jeg har tre sunde, raske og rigtig dejlige børn. Jeg tænker, at jeg har en hel masse gode æg, som der kunne komme nogle super dejlige børn ud af. Når jeg ikke skal bruge dem, så vil jeg super gerne give dem til nogle, som har brug for dem, fortæller Cæcilie i det nyeste afsnit af ‘De unge mødre’ på discovery+.

LÆS OGSÅ: Cæcilies dilemma: Kampen om opmærksomheden fra tre børn

Til Realityportalen fortæller Cæcilie, at hun er i fuld gang med processen, og at der faktisk også allerede er fundet et match til æggene.

– Faktisk ved jeg ikke, hvor meget jeg må sige, for der er jo noget med sporing af æg i forhold til, at der sidder nogen, der skal igennem en proces, og de skal jo helst ikke på papiret vide, at ægget kommer fra mig. Men der er fundet et match. Jeg har ikke fået taget æggene ud endnu, så jeg er stadig i gang med processen, fortæller Cæcilie til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Linse afslører frækt tilbud

Kæresten er ikke enig

Cæcilies kæreste Kasper, der er far til Cæcilies tvillinger Mynthe og Valdemar, er ikke enig i, at Cæcilie donerer sine æg.

– Kasper han synes ikke, det er en lige så god idé, som jeg synes. Han synes jo ikke, at jeg skal have flere børn. Selvfølgelig har vi snakket om det, og han har fået lov til at fortælle sin mening og holdning, men jeg har også hele tiden sagt til ham, at det altså ikke er ham, der kommer til at bestemme, hvad det er, jeg gør, fortæller Cæcilie, der ud over tvillingerne har datteren Sophia fra et tidligere forhold.

LÆS OGSÅ: Ung mor gravid: Bliver alenemor til tre

Cæcilie har efter den udtalelse i programmet besluttet at donere æggene.

– Jeg synes, at alle burde få lov til at have børn, og jeg synes ikke, det burde være kompliceret for nogen at få børn, så hvis jeg kan gøre det en lille bitte smule nemmere for få par, så ville det gøre mig enormt glad, fortæller Cæcilie.

LÆS OGSÅ: Solveig afslører næste step efter ‘X Factor’-sejr

LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’ vender tilbage – med to nye mødre