Ung mor giver datter på fire uger huller i ørerne

Den unge mor gav sin datter huller i ørerne, da hun var lige knap fire uger gammel.

Af Louise Vilsbøl - 9. april 2017 kl. 19:25

‘De unge mødre’-deltageren Nicoline Andersen er i kommet i modvind, efter hun har lagt et billede op på Instagram, hvor hendes to måneder gamle datter, Josefine, har huller i ørerne. Her hagler kritikken ned over den unge mor, og flere forstår slet ikke hendes valg, men nu tager Nicoline bladet fra munden.

Nicolines datter Josefine (Foto: Privat)


– Jeg ser kun fordele ved at give hende det så tidligt. Blandt andet at hun sov, da hun fik dem, minimalt med bakterier fordi de ikke går og piller, hun vokser også op med, at det er en del af hende, så hun er vand til dem med hensyn til leg og så videre, forklarer Nicoline.
LÆS OGSÅ: Nadia Shila: Derfor bliver Kyle ikke sendt til Danmark
Josefine var kun lige knap fire uger gammel, da hun fik laver huller i ørerne, og den beslutning mener flere af følgerne kun kan være for moderens egen skyld, og en enkelt forstår slet ikke, at det er lovligt.
Nicoline fortryder dog ikke sit valg, og hun afviser, at det er for sin egen skyld og sammenligner stikket med det, man påfører sine børn ved vaccine.
LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-deltager efter skilsmisse og exit: Respekter min beslutning
Sasja: Jeg fortryder øreringe til Annalia
En anden af ‘De unge mødre’-deltagerne, som tog samme beslutning som Nicoline, da hendes datter var en lille baby, er Sasja Vistisen, som i dag fortryder, at hun gav datteren Annalia huller i ørerne som lille. Derfor skal Sasjas to måneder gamle datter heller ikke have huller i ørerne.

Sasja og datteren Annalia. (Foto: Janus Nielsen/Kanal 4)


– Annalia har heller ikke øreringe længere efter en slem omgang betændelse. Og hun er overhovedet ikke interesseret i at skulle have det igen, tværtimod. Dengang Annalia fik det, syntes jeg, det kunne være så fint, og det var det da også, men så var det også det. Det er slet ikke noget, jeg har overvejet på nogen måde denne gang, da jeg i dag synes, det er helt unødvendigt, forklarer Sasja overfor Realityportalen.dk.
Annalia har i dag to ar efter huller i ørerne, og Sasja fortryder især beslutningen, fordi hvis datteren en dag vil have huller i igen, så skal de skydes igennem den arvæv, der er dannet.
Galleri: Så stor er ‘De unge mødre’-Nicolines søn blevet
LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-deltagere: Sådan er livet som hjemløse i USA
Hvad mener I, bør man give helt små børn huller i ørerne?

Bør man give helt små børn huller i ørerne?

View Results

Indlæser ... Indlæser ...

 

Kan du huske, da Nicoline medvirkede i ‘De unge mødre’? Ellers kan du få et hyggeligt gensyn med hende herunder:

Galleri: Så stor er ‘De unge mødre’-Nicolines søn blevet
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.