Ung mor går fra kæresten - Her & Nu

Ung mor går fra kæresten

‘De unge mødre’-deltageren har valgt at forlade kæresten gennem seks år.

Af Jonas Sand - 30. marts 2016 kl. 12:04

I den seneste sæson af ‘De unge mødre’ kunne tv-seerne for første gang følge Malene og Thomas fra Nordjylland, hvor de boede med deres to piger, Milla og Melia på henholdsvis 3 og 1 år. Men nu er kærligheden brast for det nordjyske par, der gik fra hinanden for halvanden måned siden.
– Vores forhold fungerede bare ikke længere. Vi var mere forældre, end vi var kærester. Vi glemte lidt hinanden og os selv, og så var der lidt for mange små skænderier over unødvendige ting hele tiden, fortæller Malene til Realityportalen.dk.
– Det var ikke en fælles beslutning. Vi vidste begge, hvilken vej det ville gå, og jeg tog derfor beslutningen om at finde en ny lejlighed og afslutte vores forhold.
LÆS OGSÅ: Ung mor er gravid igen
Intet chok
Ifølge Malene kom det ikke som en overraskelse for Thomas, at hun efter seks års forhold valgte at gå fra ham.
– Thomas blev selvfølgelig ked af det, men det kom ikke som et chok for ham. Vi vidste begge to godt, at det kun var et spørgsmål om tid, før en af os sagde fra, siger Malene og fortæller, at de har et godt samarbejde om deres piger.
– I dag er vores forhold til hinanden super godt. Der var lidt knas de første par uger, men nu går det overraskende godt. Vi snakker rigtig godt sammen, vi er enige omkring pigerne, og vi kan sagtens spise aftensmad sammen engang imellem. Det er virkelig dejligt.
LÆS OGSÅ: Natascha Linea afslører: Så meget er kommunen inde over
Malene har pigerne
I øjeblikket bor begge piger hos Malene. Parret har en 5/9-ordning med den ældste af pigerne, Milla, og så har Thomas Melia hver anden weekend – den samme weekend, som Milla også er hos ham.
– Det er en fælles beslutning, vi har taget, og vi har det alle godt med det. Men vi vil langsomt arbejde os frem mod, at han også har hende fem dage i streg, fortæller Malene.
Realityportalen.dk har forsøgt at få en kommentar fra Thomas, men det har endnu ikke været muligt.
Se flere billeder af familien i galleriet over artiklen.
LÆS OGSÅ: Gravide Hannah Melissa og René fængslet for groft overfald
LÆS OGSÅ: Hannah Melissa og René nægter sig skyldige
LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-Stine: Tænk jer om, før I dømmer Hannah
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.