Ung mor fyret fra 'Tattoo salonen'

‘De unge mødre’-deltageren har mistet sit job.

Af Jonas Sand - 28. november 2016 kl. 11:55

Det var en glad Hannah Chordt Nielsen, der tidligere i år sikrede sig et job hos The Old Barber Shop, som længe har været kendt som ‘Tattoo salonen’ fra TV3. Men nu er den tidligere ‘De unge mødre’-deltager blevet fyret fra butikken. Det bekræfter indehaver Morten Barbré over for Realityportalen.dk.
– Det er rigtigt, at hun ikke er hos os længere. Der var ikke nok arbejde til hende, og hun har jo børn og kunne kun være hos os halve dage – og folk der skulle have piercinger kom ofte, når hun var gået hjem. Og så er der jo ingen grund til at have en ekstra arbejdskraft siddende, siger han til Realityportalen.dk.
– Vi var glade for hende, og der var intet at udsætte på hende. Men pieceringer er ikke lige så efterspurgte blandt kunderne længere, og både Jonas og jeg piercer jo, så der var ganske enkelt ikke arbejde til hende.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Ung mor får hue på med topkarakter
“Hele min verden blev vendt på hovedet”
Dermed nåede den unge mor blot at være ansat i butikken i små fem måneder. Men det var nogle gode måneder, slår hun fast.
– Jeg har været rigtig glad for at arbejde i The Old Barber Shop. Det var nogle fantastiske kolleger, og det var altid glade kunder, der kom ind i butikken. Jeg følte mig allerede fra dag 1 som en del af TOBS-familien, siger Hannah til Realityportalen.dk.
Derfor var den unge mor naturligvis også langt fra glad, da hun fik at vide, at hun ikke længere skulle møde på arbejde.
– Jeg blev selvfølgelig lidt ked af det og overrasket, da jeg fik beskeden om opsigelsen. Det er der nok ikke noget at sige til, når man pludselig ikke længere skal møde ind på det sted, som man mest af alt følte som sit andet hjem.
– Hele min verden blev lige vendt på hovedet. Jeg stod med det hele, og så måtte jeg pludselig se mig selv i en tilværelse, hvor jeg intet havde tilbage, fortsætter den tidligere ‘De unge mødre’-deltager.
LÆS OGSÅ: Ung mor fandt kærligheden i Egypten
Overvejer fremtiden
Dermed skal Hannah til at finde ud af, hvad fremtiden så skal bringe. Tidligere i år færdiggjorde hun sin EUD på handelsskolen, og nu planlægger hun at fortsætte studierne.
– Jeg har tænkt mig at vende tilbage til skolebænken for at starte på EUX efter nytår, hvis det kan lade sig gøre. Jeg fandt ud af, at jeg havde et fantastisk flair for erhvervsøkonomi, og jeg har altid været god til tal og elsket at sidde og arbejde med det, så jeg vil rigtig gerne tage en uddannelse til bogholdet.
Hannah går også med overvejelser om at starte en webshop, hvor hun kan sælge smykker fra. Men på nuværende tidspunkt er intet på plads for den unge mor, der dog er helt sikker på, at hun ikke er færdig i den verden.
– Jeg vil altid være at finde i piercingverdenen. Piercinger og kropsudsmykning er min passion. Man lige nu ligger det bare ikke rigtig i kortene for mig at fortsætte. Det er dog ikke ensbetydende med, at jeg aldrig vender tilbage – lige nu har jeg bare brug for lidt luftforandring, slår hun fast.
LÆS OGSÅ: Kærligheden brast for ung mor
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.