Ung mor fortryder: Skifter mening kort før bryllup

Nanna-Johanne havde egentlig fundet en flot brudekjole, men kort før brylluppet ændrede hun mening. Det ser ‘De unge mødre’-seerne tirsdag aften.

Af Jonas Sand - 22. oktober 2019 kl. 16:58

Lørdag den 27. juli stod i kærlighedens tegn for 23-årige Nanna-Johanne Fonnesbæk og Michael. Her sagde parret ja til hinanden og blev gift, og ‘De unge mødre’-seerne har i den igangværende sæson fået lov til at være med til forberedelserne til den store dag.
I aften og i morgen sendes de to sidste afsnit af den igangværende sæson af ‘De unge mødre’, og her får seerne lov til at se vielsen og de afsluttede forberedelser. Tidligere på sæsonen har seerne set, da Nanna-Johanne valgte sin brudekjole, men i aftenens afsnit løfter hun sløret for, at det alligevel ikke var den kjole, hun blev gift i.
STORT GALLERI: Sådan foregik ‘De unge mødre’-Nanna-Johannes bryllup
– Jeg havde jo egentligt fundet en brudekjole, hvor jeg tænkte: “Det skal være dén!”. Den gamle kjole var jo meget simpel, men så kom jeg til at se billederne af den, og jeg tænkte, at der manglede et eller andet, og den sad ikke så godt, som jeg egentlig ville have den, siger Nanna-Johanne, der blev bakket op af sin kommende mand.
– Så kom jeg til at kigge på brudekjoler og faldt over en kjole, hvor jeg tænkte: “Det er lige mig”. Jeg snakkede med Michael, og han sagde: “Ved du hvad? Du skal føle dig tilpas den dag, så hvis du synes, det er den kjole, du vil have, så gør du det”, fortæller hun.
LÆS OGSÅ: Efter stor skuffelse: ‘De unge mødre’-stjerne venter barn nummer tre
Det kan du se mere om herunder, hvor du også kan se den endelige kjole, mens du kan se hele afsnittet i aften klokken 20:30 på Kanal 4 eller allerede nu på Dplay:

LÆS OGSÅ: Kontrakten opsagt: Slut med ‘De unge mødre’ og ‘Ex on the Beach’