Ung mor forsøgte selvmord: Livet var et helvede

Malene oplevede massiv mobning i folkeskolen, og det fik hende til at tage en drastisk beslutning.

de unge mødre
Af Mikkeline Andersen - 26. august 2015 kl. 12:06

”Du er så klam. Kast dig ud foran en bil og ta’ livet af dig selv”. Så hård og kontant var en sms-besked til Malene fra ‘De unge mødre’ tilbage i folkeskolen. Beskeden kom i en periode, hvor hun var blevet taget ud af klassen og modtog eneundervisning, skriver Ude & Hjemme. Eneundervisning efter flere år med massiv mobning og fravær.
– Det var rigtig hårdt, og jeg var bange for at gå ud. Jeg kunne ikke forstå, at det skulle gå ud over mig. Jeg havde jo aldrig snakket med nogen af dem. De kendte mig ikke. De vidste bare, hvordan jeg så ud, siger hun til ugebladet.
LÆS OGSÅ: Tidligere Inge Yvonne: Derfor hedder jeg Malene
Mobningen indtog efterskolen
Da Malene startede på efterskole, var det starten på en ny tid. Ingen kendte hinanden, og ingen kendte til hinandens fortid. Men lykken varede ikke evigt.
En gruppe drenge fra skolen drillede hende og sagde, at hun lignede et af dyrene fra ‘Ringenes Herre’. På det tidspunkt indhentede den massive mobning Malene, der tog en dum beslutning. En overdosis piller. I dag ved hun, at hun ikke ønskede at dø, men derimod få hjælp og komme ud med hemmeligheden om flere års grov mobning.
Efter en læge havde undersøgt hende, blev hun hentet af sin mor, der for første gang fik hele historien om den svære tid i folkeskolen.
– Vi havde en lang snak, og jeg fortalte hende for første gang det hele. Hvor langt ud det hele var kommet. Min mor græd, og det var rigtig svært at se. Men hun sagde også, at hun var glad for, at jeg sagde det. At jeg ikke skulle gå med det alene.
LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-Malene: Sådan går det i dag
Mobningen har styrket hende
Malene har hele sit liv boet i Nordjylland, og når hun møder de personer, som gjorde hendes liv i folkeskolen til et helvede, så har hun lyst til at fortælle dem det. Men hun vil ikke synke ned på deres niveau, så hun lader være og minder i stedet sig selv om, hvad de har gjort for hendes liv.
– Det er jo grunden til, at jeg er så stærk i dag. Alle mine nederlag er blevet til min styrke. I dag er der stadig folk, der kalder mig alt muligt, men der skal rigtig meget til at få mig ned.
Mobningen er Malene i dag åben om, og samtidig har den givet hende en viljestyrke, som mange kan misunde. For tre år siden har den unge mor nemlig tabt 35 kilo. I dag har hun taget 15 kilo på igen.
LÆS OGSÅ: Inge Yvonne er 29 kilo lettere
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.