Ung mor forklarer: Derfor er vi stadig gift

Natascha Linea forsøger at forklare sit forhold til Mathias.

Af Louise Vilsbøl - 16. januar 2022 kl. 18:55

Den 11. december kunne Natascha Linea fra ‘De unge mødre’ fejre 1 års bryllupsdag med Mathias, som er far til hendes mellemste søn Novah, men det første år som mand og kone har bestemt ikke været problemfrit.

LÆS OGSÅ: Remee afslører: Det er slut

Artiklen fortsætter efter videoen, hvor Amalie giver en noget overraskende update på sit forhold til Mikkel.

I august kastede Natascha Linea håndklædet i ringen, smed manden ud og bedyrede, at de skulle skilles. Herefter fulgte en del rygter og beskyldninger omkring deres forhold, som blandt andet lød på psykisk og fysisk vold – den sidste del afviste Natascha Linea dog.

LÆS OGSÅ: Janni Ree efter operation: Frygter, det er kræft

Få måneder efter så det ud til, at de to alligevel havde fundet melodien igen. Det undrede den unge mors følgere, og da hun spurgte dem forud for et indlæg på sin blog, hvad de gerne ville vide, var svaret klart: Følgerne ville gerne have en forklaring på den unge mors forhold til manden.

– Ja, mig og min mand er stadig gift, jeg elsker ham stadig højere end nogen anden kæreste, jeg nogensinde har haft. Han kender mig bedre, end nogen anden person nogensinde har gjort, og et forholde til en, man er så tæt med, er virkelig svært bare at kaste væk fra den ene dag til den anden. Tiden vil vise, hvad der sker mellem ham og mig, nu tager vi en dag af gangen som gode venner og er samarbejdspartner til to børn, skriver Natascha Linea på sin blog.

LÆS OGSÅ: Gravid Fie afslører: Jeg stod i mit værste mareridt

Skal ikke bo sammen igen

Hun afviser, at de to kommer til at bo sammen igen, men de er altså aller sammen, hvilket også fremgår af hendes Instagram. Natascha Linea fastslår dog på bloggen, at hun endnu ikke er klar til at give den fulde historie om sit forhold og fremtiden med Mathias, men det kommer en dag. Indtil da forsøger hun at fortælle følgerne, hvad hun på nuværende tidspunkt ved.

–  Han kommer stadig til at være en aktiv del af alle børnenes liv, og ja, vi kommer til at holde jul, nytår fødselsdage og så videre sammen. Ja, jeg tænker over, at det der skete hen over sommeren kan påvirke børn negativt, også derfor vi ikke længere er sammen og ikke længere skal bo sammen, skriver hun på bloggen og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Karsten Ree ramt af alvorlig sygdom

– Men selvom far og mor ikke kan fungere sammen under samme tag, skal det jo bestemt ikke gå ud over mine børn, de skal selvfølgelig forsat stadig se deres far, da han er en virkelig god far De elsker ham så højt, og han elsker dem endnu højere end højt. Og jeg er ikke en sådan kvinde, som nægter en mand at se sine børn.