Ung mor er flyttet sammen med kæresten

Line Meyer er ikke længere ene om ansvaret for sine børn. Det har både fordele og ulemper, fortæller hun.

De unge mødre
Af Mikkeline Andersen - 7. oktober 2015 kl. 8:46

Line Meyer, der er er mor til Maria, Martin og Alexander, har, siden vi lærte hende at kende i reportageserien ‘De unge mødre’, selv stået med ansvaret for sine børn. Men den tid er nu forbi, for Line er flyttet sammen med sin kæreste.
– Det har været en stor udfordring for mig at bo sammen med en anden, fordi jeg altid har boet selv med mine børn. Før kunne jeg selv tage alle beslutninger, hvilket jeg ikke længere kan, fortæller Line til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-Line: Min søn bliver chikaneret
Svært, men sundt

Line ses her sammen med sine to ældste børn, Martin og Maria. (Foto: Jakob Mydtskov/Kanal 4)

Line ses her sammen med sine to ældste børn, Martin og Maria. (Foto: Jakob Mydtskov/Kanal 4)


Line erkender, at det er en stor tilvænningsproces at være to om børnene, beslutningerne og hverdagens opgaver.
– Jeg må være ærlig og sige, at jeg synes, det er svært i perioder, men jeg tror også, det er sundt. Før havde jeg et privatliv helt for mig selv, når børnene var lagt i seng, men det har jeg ikke længere, og det er svært. Til tider har jeg brug for lidt asyl, siger hun med et smil.
Det er naturligvis ikke kun negativt, at Line i dag bor sammen med sin kæreste.
Det er også rart at bo sammen med min kæreste. Jeg slipper for vasketøj og madlavning, så jeg kan bruge denne tid sammen med mine børn i stedet for.
Men det er ikke kun kæresten, som til tider fylder i køkkenet. Børnene er nemlig blevet så store, at de er vilde efter at hjælpe til, når kød skal steges, kartofler skrælles og grøntsager snittes.
– Det er helt sikkert en stor frihed for både mine børn og jeg, at der er en ekstra, som er flyttet ind. Jeg har fået et ekstra pusterum, og det er super skønt.
LÆS OGSÅ: Det er ikke en sygdom at være ung mor
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.