Ung mor er bekymret for jalousi

Den unge mor har besluttet sig for at give datteren noget alenetid, for det er der brug for.

Af Louise Vilsbøl - 8. maj 2021 kl. 18:55

I det nyeste afsnit af ‘De unge mødre’ kan man blandt andet følge Simone Pedersens liv som mor til to, og det giver af og til nogle udfordringer at skulle fordele sin opmærksomhed, indrømmer Simone i denne uges afsnit.

LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-deltager skal være med i ‘Luksusfælden’

– Jeg savner dig, når du er her, lyder det fra Simones datter Emliy, og det sætter tankerne i gang hos Simone.

– Jeg tror, måske hun mener, at hun godt kunne bruge noget mere tid med mig, lyder det eftertænksomt, og hun fortsætter:

– Jeg føler mig som en dårlig mor, hvis min datter føler, jeg har overset hende. Jeg ville aldrig nogensinde have, at mine børn skulle føle sig overset.

LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-Stephanie afslører: Vil have børn nu

Simone lufter sin bekymring omkring datterens jalousi, som hun har besluttet sig for at tage hånd om.

– Jeg tror, man kan få en følelse hurtigt af at blive overset eller savne sin mor, når man skal dele opmærksomheden med søskende, så jeg tror også, det er vigtigt at gå ind som forældre og have nogle alenedage med sine børn.

LÆS OGSÅ: Derfor slog Christel og Asbjørn op

Se klippene med Simone og Emliy herunder, og se det nyeste afsnit af ‘De unge mødre på Discovery+.

 

 

Læs mere om