Ung mor efter ubehagelig oplevelse: Jeg er helt rundt på gulvet

En stjålet cykel er endt som lidt af et mysterium.

Af Anna Løwe - 9. juni 2021 kl. 19:25

‘De unge mødre’-Luna har været udsat for en mærkværdig oplevelse. Lunas ladcykel forsvandt på mystisk vis forleden og dukkede derefter op igen – dog med punkterede dæk.

Men det var ikke kun ladcyklen, der forsvandt. Luna mistede nemlig et par dage før sit nøglebundt, der altså også havde nøgler til ladcyklen.

LÆS OGSÅ: Lyver ung mor om søns sygdom?

Freaky

Pludselig dukkede begge dele dog op. Foran Lunas lokale Netto stod ladcyklen – med nøglebundtet liggende på sadlen.

– Jeg er selvfølgelig glad for, at jeg har fundet cyklen igen, siger Luna på Instagram, men situationen har også rystet hende en smule.

– Jeg må indrømme, at jeg er en smule rundt på gulvet. Jeg synes, det er ret freaky. Mine nøgler lå på sadlen, og de forsvandt jo ikke samtidig med cyklen. Jeg kan mærke, det bare er virkelig underligt, så jeg kan ikke bare være glad over, at min cykel er tilbage igen.

LÆS OGSÅ: WOW: Kæmpe twist på ‘Paradise Hotel’

Cyklen havde stået i gården, da den forsvandt, så det forskrækkede Luna, at den dukkede op igen – sammen med nøglerne, hun ikke havde mistet samtidig med.

– Det forvirrer mig virkelig, siger hun rystet og fortsætter:

– Jeg ved faktisk slet ikke, hvordan jeg skal forholde mig til det. Selvfølgelig er jeg taknemmelig over, at cyklen er tilbage, men jeg ved slet ikke, om jeg skal grine eller græde.

LÆS OGSÅ: Sådan mødtes ‘Lego Masters’-vindere: Han var mit lys i mørket

LÆS OGSÅ: Ærlige Anna: Det er ulideligt

Læs mere om