Ung mor efter hård graviditet: Drømmer ikke om flere børn

‘De unge mødre’-deltagerens nuværende graviditet kan meget vel være hendes sidste.

Af Jonas Sand - 6. april 2019 kl. 18:55

Kamilla Skov har ikke det nemmeste graviditet i øjeblikket. ‘De unge mødre’-deltageren, der er sat til at føde i starten af juli, fortalte for nylig til Realityportalen, at hun er blevet ramt af flere gener – blandt andet en delvist foranliggende moderkage – og det har gjort hende bekymret.
Siden er der gået halvanden måned, men det hele er desværre ikke blevet meget bedre for Kamilla. Det fortæller hun til Realityportalen.
– Det er sådan lidt op og ned. Nogle dage kan jeg ingenting på grund af smerter i underlivet og i mit bækken og hofter. Andre dage er smertefrie, men så er jeg enorm træt. Desværre er der flere dårlige dage end gode, fortæller Kamilla, der nu er mere end klar til at føde.
– Jeg er træt af at have så ondt hver dag og af at være så træt altid. Det går jo ikke kun udover mig, at jeg har det, som jeg har det. Det går jo også udover børnene og Stephen. Mit humør er ikke, hvad det plejer, siger hun.
LÆS OGSÅ: Tilbage på skærmen: Glennie klar til ‘De unge mødre’-comeback

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se det første glimt, som seerne fik af Kamilla.

LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-deltager indlagt efter smertehelvede: Det spruttede ud med blod
Hun kan dog efterhånden også så småt begynde at se ende på graviditeten – en graviditet, der måske bliver hendes sidste nogensinde.
– Som det ser ud lige nu, så er det min sidste. Jeg drømmer ikke om flere, men man kan jo aldrig vide, om der kommer en efternøler på et tidspunkt, griner hun og fortæller, at hun ikke helt vil udelukke flere børn.
– Han (kæresten Stephen, red.) vil gerne have flere, så derfor vil jeg ikke udelukke det helt. Vi laver jo smukke børn. Men hvis jeg ikke vil have flere, så har han det også okay med det, siger hun.
LÆS OGSÅ: Princess Natascha afslører: Novah skifter navn

Aktivering i motionscenter

Det er dog ikke kun gener, Kamilla har været bekymret over. Hendes barselsperiode efter fødslen af sønnen Liam er netop udløbet, og da den nye periode først starter i begyndelse af juni, er den unge mor blev sendt i aktivering i et motionscenter.
– Det er egentlig fint nok, men jeg ved slet ikke, om jeg må. De har jo sagt, at jeg skal forholde mig i ro, i hvert fald frem til uge 34, så det gør mig en smule nervøs, at jeg så skal starte et sted, hvor undervisningen er motion, siger hun og fortæller, hvad der skal foregå i de næste par måneder, hvor hun skal være der tre og en halv time tre gange om ugen.
– Jeg ved, at jeg skal ind og snakke om uddannelse efter endt barsel, og så har hun sagt, at når jeg har snakket om det, så er der motioncenter, jeg skal benytte mig af, hvor der både er fysioterapeut og en psykolog, man kan snakke med. Så vi må jo håbe, de kan se og har forståelse for, at jeg har meget ondt og knap nok kan løfte mine ben.
LÆS OGSÅ: Børn med ekskærestens bror: Sådan går det ‘De unge mødre’-Stephanie i dag

Styr på uddannelsesplaner

Kamilla har ingen forventninger til, at aktiveringen i motionscenteret kommer til at give hende noget, hun uddannelsesmæssigt kan bruge i fremtiden.
– Jeg ved udmærket, hvad jeg vil efter endt barsel, og motion er aldrig noget, jeg dyrker. Så umiddelbart nej (det er ikke noget, hun kan bruge i fremtiden, red.). Men det kan da godt være, at det er et tegn på, at jeg skal til at dyrke motion efter endt barsel, griner hun og fortæller, hvad hun vil uddanne sig til.
– Jeg vil gerne uddanne mig til mediegrafiker, men det kræver en elevplads, og det har jeg haft meget svært ved at finde. Så jeg håber, jeg har heldet med mig næste år. Og ellers skal jeg bare have noget arbejde, indtil det er muligt at finde elevplads, slår hun fast.
I første omgang skal Kamilla dog lige igennem de to måneder i motionscenteret, inden hun igen kan gå på barsel og se frem til at blive mor til tre.
LÆS OGSÅ: Princess Natascha klar til ny faderskabstest

 

View this post on Instagram

 

Igår sluttede min barsel med Liam. Indkøringen i vuggestue går over alt forventning og alting er egentlig meget godt. Jeg døjer desværre dagligt med smerter i mit bækken og en enorm træthed, der ofte slår mig ganske hårdt om formiddagen. Jeg har fået tildelt 2 ekstra scanninger, ift kontrol af min moderkages placering og fordi den ligger meget dybt. Det er rart at de ENDELIG vil holde ekstra øje med lille pigen, da det er noget der går mig på dagligt. Allerede nu, har jeg haft begyndende veer, da jeg skulle ned og hente min datter. Det jo ikke et godt tegn, tænker jeg. Så jeg prøver at hvile mig, så godt man nu kan, når man har 2 børn. . Eftersom min barsel er slut, så skulle jeg ind til møde på jobcenteret idag og snakke om uddannelse & evt aktivering. Jeg bliver derfor sendt ud i 4 uger, til et motioncenter. ? ahva… okay. Det må jeg så forholde mig til. Vi krydser fingre for at min krop er med på den ide. Det jo ikke fordi jeg ikke vil, men jeg er bare så bange for at føde alt for tidligt, pga de tidligere konklusioner der har været på sygehuset. ? Men nu må vi se. Måske jeg godt kan. Selvom jeg trænger til en lille “break” inden jeg igen får en lille baby i mine arme. ??

A post shared by ??????? ????, ?? ?? (@leverpostejsmoar) on


LÆS OGSÅ: Ung mor er flyttet sammen med kæresten: Vi elsker det alle!