Ung mor dømt for bedrageri - Her & Nu

Ung mor dømt for bedrageri

Efter en lang historie med bedrageri og andre tilfælde, hvor den unge mor har været på kant med loven, falder hammeren nu.

Af Louise Vilsbøl - 28. februar 2017 kl. 08:55

Puk Rebecza fra ‘De unge mødre’ har flere gange været på kant med loven ved at sælge ting, hun ikke var i besiddelse af, og tage ting, der ikke var hendes. Men i går faldt hammeren, da hun blev dømt skyldig i bedrageri ved retten i Esbjerg.
Puk Rebecza modtog i maj 2016 500 kroner for en hårtørrer, som hun ikke sendte til køberen. Det endte med at koste den unge mor 10 dages betinget fængsel og et års prøvetid, så hun skal ind og sidde, hvis hun begår ny kriminalitet indenfor det næste år, det skriver seoghoer.dk.
LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-Puk: Min mor er død for mig
– Hun blev samtidig idømt 30 timers samfundstjeneste, som skal afvikles over fire måneder. Ydermere skal hun være under tilsyn af Kriminalforsorgen i prøvetiden, siger anklagerfuldmægtig ved Syd- og Sønderjyllands Politi, Sofie Strandgaard Foged, til seoghoer.dk.
Ifølge ugebladet skyldes den hårde dom, at Puk Rebecza efter maj måned sidste år er dømt for bedrageri med en bødestraf, men på daværende tidspunkt kendte anklagemyndigheden ikke til sagen fra maj måned. Så gårsdagens dom er lagt sammen med dommen fra sidste år.
Realityportalen.dk har forsøgt at få en kommentar fra Puk Rebezca, men det har ikke været muligt.
LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-Puk: Sådan ser børnene ud i dag
LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’: Tvangsfjernelser på stribe
‘De unge mødre’ har ikke kun budt på triste sager, se eller gense det sjove klip herunder, hvor Lia i den grad snyder sin mor på sødeste vis.

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.