Ung mor i chok: Det havde jeg aldrig troet om min mand

Mikkel har taget en stor beslutning, som Martinna ikke havde set komme.

Af Ung mor i chok: Det havde jeg aldrig troet om min mand - 26. juli 2017 kl. 6:51

I ‘De unge mødre’ kan man følge Martinna Petersen, hvis livsstil adskiller sig markant fra de andre mødres. Martinna opdrager sine børn ifavnsk, hun er hjemmegående, er ved at bygge et hus sammen med sin søster, vil hjemmeskole sine børn og lever vegansk. Hvor Martinna og manden Mikkel er enige om det meste, har de dog ikke været helt enige om kosten – heller ikke når det galdt den ældste søn Milan.
Man har tidligere set dem diskutere, hvorvidt Milan skulle have kød, og selvom Martinna har sagt, at det skulle være op til Milan selv, har hun ikke serveret det for ham, og hun har prøvet at trække i en anden retning. Men nu er det slut med at diskutere kød, for Mikkel har taget en stor beslutning, som Martinna slet ikke var forberedt på.
LÆS OGSÅ: Ung mor: Lad mine bryster være
– Det kom virkelg meget bag på mig, da Mikkel i går aftes fortalte mig, at han ville se ‘What The Health’ på Netflix. Og det kom endnu mere bag på mig, da han efter at have set filmen kiggede mig i øjnene og sagde: “Jeg er så færdig med at spise kød! Føj!” og straks begyndte at fortælle mig om, hvor usundt kød egentlig er for kroppen, skriver Martinna på sin blog og fortsætter:
– Det var totalt fremmed for mig at høre min mand, som altid har spist kød, sidde og tale det ned på den måde. Jeg har ikke selv set filmen, men det bliver jeg vist nødt til nu. Jeg tænker, at hvis den film, kan omvende min mand, må den virkelig kunne noget helt særligt.
LÆS OGSÅ: Martinna vil ændre livsstil: Så meget vejer jeg
I chok over hans reaktion
Selvom Martinna havde håbet på, at Mikkel en dag ville fravælge kød, så fortæller hun, at hun har været meget bevidst om ikke at forsøge at presse ham, og inderst inde troede hun ikke, den dag ville komme.
– Jeg er faktisk lidt i chok over hans reaktion. Han har før set ‘Cowspiracy’, og selvom den rystede ham, var det ikke nok til, at han havde lyst til at ændre noget i sin hverdag. Men han har faktisk ikke rigtig lavet andet end at snakke om filmen i dag, og han har allerede fortalt mine forældre og søskende om den, skriver Martinna på bloggen og fortsætter:
LÆS OGSÅ: Hjemløse Nadia Shila er sikker: Min datter bliver ikke fjernet
– Jeg tror sgu måske, at han dropper kød nu… For real. Det er lidt vildt. Det havde jeg faktisk ikke regnet med.  Tænk engang, at han er nået dertil, helt uden min indblanding. Jeg er sgu ret stolt af ham. Jeg synes, det er fedt.
Læs hele Martinnas indlæg på bloggen her, og se klippet herunder fra ‘De unge mødre, hvor Martinna fortæller, at hun synes, tanken om at spise kød er lige så slem som at spise mennesker.
LÆS OGSÅ: Udskældt ‘De unge mødre’-deltager vender tilbage
LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-Martinna: Derfor er Elliot ikke blevet døbt

SE BILLEDERNE: Natascha Linea om ny hårforvandling: Det er nok lidt vildt
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.