'De unge mødre'-Maria angrebet af hacker: Mistænker anden ung mor

Maria Sebens Facebook-profil er blevet hacket, og hun mistænker en anden af deltagerne fra ‘De unge mødre’.

Af Louise Vilsbøl - 30. august 2016 kl. 16:25

Maria Sebens fra ‘De unge mødre’ vågnede i morges op til en masse beskeder fra folk, som i nattens løb havde modtaget nogle meget mystiske beskeder fra den unge mor. Mens hun lå og sov, blev hendes Facebook-profil nemlig hacket af en særdeles aktiv hacker.
Således vågnede den unge mors fans op til beskeden om, at Jean skal være storebror, ligesom flere af hendes venner havde modtager beskeder fra Maria. Realityportalen havde også modtaget en besked fra den unge mor, som fik redaktionen til at løfte øjenbryn og fatte mistanke om, at profilen var blevet hacket.
– Ja, det er rigtigt, at min profil er blevet hacket, og de ting, der er skrevet, passer selvfølgelig ikke, fastslår Maria Sebens overfor Realityportalen.dk og forklarer:
– Jeg fandt ud af, at min profil var blevet hacket, fordi Nadia-Shila (fra ‘De unge mødre’, red.) sendte mig et billede af en besked, som hun havde modtaget fra mig.
LÆS OGSÅ: Natascha Linea stopper i ‘De unge mødre’
LÆS OGSÅ: Natascha Lineas vilde ønske: Vil du være far igen, Bent?
Maria: Jeg tror, Natascha Linea er hackeren
Kollegaen fra ‘ Du unge mødre’ var langt fra den eneste af Marias venner, der i løbet af natten havde modtaget private beskeder, hvor den unge mor angiveligt svinede dem til. Og selvom Maria ikke har fundet gerningsmanden endnu, så har hun en hovedmistænkt.
– Man har selvfølgelig sine mistanker, og den eneste, jeg kan komme i tanke om, er Natascha Linea (som også deltager i ‘De unge mødre’). Hun lånte min profil på et tidspunkt, fortæller Maria.
LÆS OGSÅ: Galleri: Så stor er Maria Sebens søn blevet
LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-Maria jubler: Er blevet optaget på drømmeuddannelsen
Natascha Linea: Jeg har ikke hacket Marias profil
Efterfølgende ragede Natascha Linea og Maria Sebens uklar, og de to er ikke længere veninder. Men det har dog ikke fået Natascha Linea til at hacke Marias profil i nattens mulm og mørke.
– Nej. Jeg har ikke hacket den. Det er korrekt, at jeg havde hendes kode, men da vi blev uvenner, ændrede hun koden til noget, jeg ikke ved, og siden har jeg ikke snakket med hende eller været på hendes Facebook, fastslår Natascha Linea overfor Realityportalen.dk og understreger, at hun aldrig kunne finde på at hacke Marias profil, og hun ved ikke, hvem der har gjort det.
Maria holder dog fast i sin mistanke og påpeger, at de personer, der har modtaget svinske beskeder fra hackeren, alle er nogle, som Natascha Linea har kendt til. De to har derfor haft gang i en længere mudderkastning i løbet af dagen i dag.
– Jeg ved jo ikke med 100 procent sikkerhed, om det er hende. Men chancen er meget stor, da den måde, der bliver skrevet på, ordforrådet og måden at te sig på, er meget lig Natascha Linea, slutter Maria.
LÆS OGSÅ: Natascha Linea taler ud: Jeg blev voldtaget
LÆS OGSÅ: Natascha Lineas søster: Hun lyver om voldtægt
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.