Ung mor bekræfter: Jeg er gravid

Det er slut med at benægte graviditeten for den unge mor.

Af Jonas Sand - 18. juli 2016 kl. 12:57

Rygterne om en tredje graviditet har svirret længe omkring Jenelle Evans. Indtil videre har ‘Teen Mom’-stjernen dog hårdnakket benægtet, at hun venter barn med kæresten David Eason. Men meget tyder på, at der alligevel er noget om snakken.

Jenelle Evans

Her fremgår det af rapporten af færdelsuheldet, at Jenelle Evans igen er gravid.


Det er en uheldsrapport fra den 6. juli, der afslører, at den unge mor igen venter barn. I rapporten fremgår det, at Jenelle Evans og David Eason var i et sammenstød med en anden bil, og her fortalte hun politiet, at hun var gravid.
– Passageren i bil #1 fortalte, at hun var mindst ti uger henne i sin graviditet og klagede over smerter i maven, står der blandt andet i rapporten, hvor det også fremgår, at ‘Teen Mom’-stjernen var på vej til behandling på New Hanover Regional Medical Center, da uheldet skete.
LÆS OGSÅ: Ung mor scorer job i ‘Tattoo salonen’
Jenelle raser
Jenelle Evans har hidtil benægtet offentligt, at hun skulle vente sit tredje barn – det første med David Eason. Og efter nyheden kom frem, har hun været ude med en rasende besked til sine følgere på Facebook.
– “Så sørgeligt”. “Skuffende”. “Hun skulle have bundet knude på sin æggeleder”. “Aborterede hun, eller er hun stadig gravid?”. “Tre forskellige fædre!”. Det er bare nogle af de kommentarer, jeg har modtaget siden i går.
LÆS OGSÅ: ‘Teen Mom’-kæreste chokerer: Jeg vil banke barnet
– Jeg forstår ikke, hvad der er skuffende eller sørgeligt? Hvorfor er der ingen, der spørger, om jeg er okay efter biluheldet? Hvorfor er ingen bekymrede over mit helbred? Jeg vil have et privatliv. Jeg væmmes over jer alle. Det handler kun om sladder i disse dage.
– Det er sjovt, at når andre kommer ud med nyheden om, at de er gravide, så er hele verden overlykkelige. Og folk undrer sig over, at jeg har været så privat på det seneste? Fordi I alle har været helt oppe i røven på mig, og I er så nysgerrige. Det er utroligt.
Jenelle Evans har i forvejen seks-årige Jace med ekskæresten Andrew Lewis og to-årige Kaiser med hendes eksforlovede Nathan Griffith. Hendes mor, Barbara, har forældremyndigheden over Jace, men Jenelle har kæmpet for at få den tilbage i de seneste år.
LÆS OGSÅ: ‘Teen Mom’-Jenelle: Hashmisbrug skyld i mystisk sygdom
LÆS OGSÅ: Chokerende anklager mod ‘Teen Mom’-kæreste: Overgreb førte til selvmord

Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.