Ung mor alene med børnene juleaften - Her & Nu

Ung mor alene med børnene juleaften

Juleaften er kendt som dagen, hvor hele familien samles, men ikke alle har familiemedlemmer at tilbringe aftenen sammen med.

Af Rikke Lynge - 22. december 2019 kl. 18:55

‘De unge mødre’-deltageren Luna Munk har ikke de store aftaler juleaften, da det var planen, at hendes tre drenge skulle holde jul med deres far, men nu har situationen taget en drejning.
– Drengenes far har valgt, at han ikke vil have børnene juleaften, men det betyder også, at jeg ikke ved, hvad vi skal. Jeg går og venter på, at min far siger, om vi kan holde jul ude ved dem, for ellers skal drengene og jeg være alene juleaften, fortæller Luna i en Instagram story.
LÆS OGSÅ: Ung mor i opråb til influencere: STOP DET!
Luna fortæller, at julen ikke betyder så meget for hende, og derfor har hun sagt til drengenes far, at han gerne må have dem hvert år.
– Han (drengenes far red.) havde dem også sidste år juleaften, for jeg går virkelig ikke op i julen. Men så vil han pludselig ikke have dem alligevel, og så er jeg jo selvfølgelig sammen med dem.
Ifølge Luna skal de også være alene nytårsaften, hvis der ikke dukker andre aftaler op.
LÆS OGSÅ: Ung mor faldt om: Jeg troede, jeg var døden nær

Fortsætter i ‘De unge mødre’

Luna kan i samme Instagram story forsikre sine følgere om, at hun fortsætter i den nye sæson af ‘De unge mødre’, men at sæsonen ikke bliver som forventet.
– Det er jo et helt nyt koncept, der kommer i den næste sæson, og jeg tror virkelig, at det bliver super godt. I kan virkelig godt glæde jer.
Realityportalen har forsøgt at få uddybet, hvad det nye koncept bliver, men det svar må lade vente på sig.
LÆS OGSÅ: Sarah Louise rådgiver kommende mødre
LÆS OGSÅ: WAW! Kiloerne rasler af ‘Ex on the Beach’-babe