Ung mor afslører: Vejede det halve og var depressiv

Engang vejede den 174 cm høje realitydeltager 54 kilo. I dag har hun byttet XS ud med XL, men hun har også byttet antidepressiv medicin ud med selvkærlighed.

Af Lotte Knudsen - 20. marts 2022 kl. 18:55

Luna Munk fra ‘De unge mødre’ har ikke altid været så selvsikker, som hun er dagen i dag. Da hun var yngre kæmpede hun med destruktive tanker, og det til trods for at tøjet sad godt, makeuppen var lagt, og hun var tynd som en ål.

– Jeg kan nogle gange godt drømme mig tilbage, til dengang jeg gik i korte toppe, viste maveskind fordi alt sad perfekt, dengang hvor jeg kunne gå i tøj butikker og passe alt deres tøj, og det rent faktisk sad godt på mig. Når jeg sporadisk tænker på det, føles det som drømmen, sådan starter Luna et opslag på Instagram ud, inden hun afslører bagsiden af medaljen.

LÆS OGSÅ: Nyt realitypar

Det var nemlig ikke en dans på roser at se sådan ud. Det var en hård kamp.

– Indtil jeg kommer til at tænke på, hvad der foregik bagved. Jeg havde det ikke godt, jeg var ikke glad. Jeg var giga usikker og kunne være på randen af gråd, hvis det begyndte at regne af frygt for mit hår jeg havde glattet i 1/2 ville begynde at krølle. Jeg kunne have time massive tøjkriser. Jeg var depressiv og fik anti depressiver allerede i en alder af 15 år.

LÆS OGSÅ: Irina og Morten chokerer: Det er slut

Dengang vejede Luna Munk 54 kilo og var 174 cm høj. På papiret undervægtig. Det gør hun ikke i dag, men hendes humør er til gengæld i top.

– Selvom jeg nu er stor, næsten lige har vejet dobbelt så meget som de 55 kilo, og ikke har en krop jeg er tilfreds med, så har jeg det godt. Jeg ved, hvem jeg er, hvad jeg indeholder, og jeg er ikke tynget af usikkerhed. Jeg tør godt gå ud uden makeup, jeg er ligeglad med, jeg har morgenhår, jeg hviler i mig selv. Også selvom jeg ikke er tilfreds med, hvad jeg ser i spejlet, slår den 27-årige mor fast.

LÆS OGSÅ: David vender Sille ryggen: Dater på ny

– Faktum er,at man ikke behøver at være glad, fordi man er normalvægtig eller tynd, lykken er ikke per resolut at tabe sig, det er en illusion, for du kan være tynd og perfekt som den smukkeste model, men stadig være tynget af andre ting, slutter hun.

Læs Luna Munks opslag og se billedet af hende herunder.  

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Luna Munk (@lunamunk_blog)