Ung mor afslører: Er taget til USA for at blive

Nadia-Shila er flygtet til USA af frygt for sin ekskæreste, og hun har ingen planer om at komme hjem igen.

De unge mødre
Af Louise Vilsbøl - 19. september 2016 kl. 19:25

Den 24. august gik Nadia-Shila fra ‘De unge mødre’ sammen med sin mor Heidi og sønnen Kyle ombord på et fly til Los Angeles for at tage på ferie, men nu viser det sig, at der slet ikke var tale om en ferie. I virkeligheden er familien flyttet til USA for at blive der permanent, det afslører Nadia-Shila på sin Instagram.
– Kære alle, som mange af jer nok har fundet ud og/eller spekuleret i, er vi taget til USA for at blive permanent. Jeg takker for dem, som har holdt tæt indtil videre, det har virkeligt betydet meget! Jeg nyder den ro, vi har herovre, ligeså gør Kyle og min mor, skriver Nadia-Shila på sin Instagram og uddyber:
– Det har været utrolig turbulent med alle de ting, der er sket, både med Jannick, men også alle de forbandede indberetninger til kommunen. Herovre skal jeg ikke gå med en konstant frygt om, hvorvidt mit barn bliver taget fra mig, ej heller om Jannick eller hans venner kommer og banket på min dør eller opsøger mig på anden måde.
LÆS OGSÅ: Nadia-Shila om nøgenbilleder: De er ikke over stregen
Ekskæresten Jannick: Det er jo ulovligt
Nadia-Shilas ekskæreste Jannick lavede for nogle måneder siden et opslag på Facebook, hvor han opfordrede folk til at indberette den unge mor til kommunen. Opslaget kom ovenpå en turbulent tid, hvor Nadia-Shila, såvel som ekskæresten, havde været ude med riven efter hinanden via de sociale medier.
Jannicks opslag førte til en del indberetninger, men overfor Realityportalen forklarer Nadia-Shila, at det ikke er kommunen, hun frygter, der vil komme og tage hendes barn. Hun frygtede ekskæresten og var bange for, at han en dag ville komme og tage Kyle fra hende, og det er derfor, hun er flyttet til USA.
Men den frygt er dog ifølge ekskæresten helt latterlig.
– Det jo en mærkelig grund og dybt ulovligt, jeg ville aldrig gøre ulovligheder, det er jo crazy og slet ikke logisk. Hun vil jo bare stikke af på grund af, at alt brænder under hende og Heidi. Og desværre ødelægger hendes ego alt og alle inklusiv Kyle, fastslår Jannick overfor Realityportalen.dk.
Han påpeger, at han langt hellere vil kæmpe for sin søn via retten og statsforvaltningen, hvor han indtil videre har søgt delt forældremyndighed og har en retsdato d. 12. oktober. Han frygter dog, at Nadia-Shila udebliver, så sagen skubbes yderligere.
LÆS OGSÅ: Nadia-Shila beviser: Min ekskæreste var voldelig
Nadia-Shila: Vi har en plan
Jannick håber på at få Nadia-Shila og Kyle hjem igen, så han kan få en 7/7 ordning og give Kyle en stabil tilværelse herhjemme. Han oplyser, at Nadia-Shila stadig befinder sig på et turistvisum og altså ikke er garanteret at kunne blive i landet i mere end 90 dage.
Nadia-Shila har dog ikke i sinde at komme tilbage til Danmark, og selvom hun ikke vil komme ind på de nærmere detaljer om, hvorvidt hende og moren har fået jobs, eller hvordan de har tænkt sig at forsørge sig selv i USA, så fastslår hun overfor Realityportalen, at de har en plan.
Den unge mor har desuden beskyldt ekskæresten for adskillelige voldelige overfald mod hende og hendes mor Heidi, hvilket Jannick dog har benægtet. Nadia-Shila meldte ud i sidste uge, at hun er færdig med ‘De unge mødre’, men hun vil fortsat lade fans følge med i sit liv.
– Jeg er virkelig glad for de mennesker, som støtter mig, og på den ene eller anden måde kan sætte sig ind i min situation. Jeg vil fortsat opdatere med billeder og Youtube videoer, så de, der har lyst, kan følge lidt med, slutter hun sit opslag på Instagram.
LÆS OGSÅ: Nadia-Shila droppede julen

 Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.