Ung mor afslører sønnens navn: Jeg troede aldrig, vi ville blive enige

‘De unge mødre’-deltageren og kæresten blev enige om navnet til parrets søn, men det skete ikke lige med det samme.

De unge mødre
Af Jonas Sand - 28. oktober 2018 kl. 19:25

Det var en lykkelig Melissa Ploug, der den 20. juli i år kunne kalde sig mor til tre, da hun fødte en sund og rask søn fem dage efter termin. I weekenden blev den tre måneder gamle dreng døbt, og den unge mor løftede endelig sløret for, hvilket navn parret havde valgt. Melissa og kæresten René endte på navnet Jordan, men det var ikke uden diskussioner.
– Vi havde faktisk supersvært ved at blive enige. Jeg frygtede lidt, at vi aldrig ville blive det. Det skulle være et ‘J’-navn og klinge med hans brødre, Joshua og Justin, der begge har seks bogstaver. Så det ville jeg også gerne have her, og det begrænsede det virkelig meget, fortæller Melissa.
LÆS OGSÅ: Ung mor har fået svar på kræftfrygt
LÆS OGSÅ: Ung mor dropper planer om donorbarn

Artiklen fortsætter under videoen, hvor hun kan se den hilsen, som Melissa tidligere har sendt til ‘De unge mødre’-seerne:


LÆS OGSÅ: Princess Natascha åbner op: Sådan var min seksuelle debut
LÆS OGSÅ: Princess Natascha taler ud om stofmisbrug og overdosis
‘De unge mødre’-deltageren og kæresten havde flere forskellige navne i spil, inden de endeligt landede på Jordan.
– Vi prøvede med en masse navne, men intet lød rigtigt i munden – Jaymie, men René ville stave det Jamie, og Jaxson, men René ville stave det Jaxon. Men Jordan blev vi ved med at falde tilbage på, så til sidst blev vi enige om, at det var der nok en grund til, siger den unge mor og slår fast, at alle er godt tilfredse med navnet.
– Vi synes jo kun, at han ligner en Jordan nu. Jeg kan slet ikke forestille mig hans ansigt med et andet navn længere, og det jeg sikker på, at hans far og brødre heller ikke kan.
LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-stjerne er blevet gift
LÆS OGSÅ: Lykkelige Nadia Shila afslører endnu en familieforøgelse

Traditionel barnedåb

Selve barnedåben gik rigtig godt, da ‘De unge mødre’-deltageren og kæresten havde samlet familie og venner fra nær og fjern til at fejre dagen med dem.
– Det gik over al forventning. Jeg revner af stolthed over mine tre drenge, der alle klarede dagen til ug. Det var en skøn dag, og jeg var så heldig at kunne få lov at dele den med min lille familie samt familie og venner fra både Jylland og Sverige, siger Melissa.
– Det var utrolig traditionelt, tror jeg, man vil omtale det. Dåb fra klokken 10 i kirken, hvor Renés mor ligger begravet, efterfulgt af gudstjeneste. Så tog vi sammen ned i selskabslokalet, som vi dagen før havde pyntet op og dækket op. Der blev spist mad, spist slik, kage og chips, og vi afsluttede så derefter med at åbne alle gaverne sammen med børnene. Justin valgte gaver og pakkede dem op, og Joshua læste alle kortene op.
LÆS OGSÅ: Ung mor forladt: Han blev forelsket i en anden
LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-deltager afbryder forlovelsen: Jeg er knust


LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-Bent kæmper for kærligheden: Vil vinde ekskæresten tilbage
LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-Melissa chikaneret på nettet