Ung mor afslører ny karriere

Natascha Linea har taget et stort spring.

Af Louise Vilsbøl - 28. oktober 2021 kl. 19:22

I ‘De unge mødre’ har man tidligere kunnet følge Natascha Linea kaste sig ud i lidt af hvert, hun har både skrevet bøger, er begyndt på flere uddannelser, haft ambitioner om at lave en ironman, har villet være veganer og mange andre ting. Den unge mor har været vidt omkring, og nu kaster hun sig ud i et nyt projekt, som dog ikke er helt ukendt for hende.

LÆS OGSÅ: Natascha Linea afslører: Derfor fik jeg en abort

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Chris fra ‘Paradise’ taler ud om at være født som kvinde.

Natascha Linea har nemlig atter en besluttet sig for at starte ud som blogger, men hvor hendes blog tidligere har været med personlige fortællinger, så vil den nye blog, som er en del af netværket Momster, handle om en del andre ting også. Det afslører hun i sit første blogindlæg.

LÆS OGSÅ: Remee gav ‘X Factor’-produktionen et ultimatum

– Den blog jeg ønsker at levere til jer, er en blog hvor I som læsere forhåbentligt vil føle jer inspireret til at komme mere ud i naturen med jeres børn og bruge jeres fantasi. Der er tusindvis af sjove og lærerige lege derude. Jeg ønsker også at give jer en blog, hvor I kommer tættere ind under huden på mig og finder ud af, hvordan ‘De unge mødre’ har påvirket mig i en negativ retning, skriver hun på bloggen og fortsætter:

– Udover det håber jeg at give jer en blog fyldt med kreative påfund, minimalistisk tankegang, anderledes opdragelses metoder. Bare i det hele taget give jer et univers fyldt med en masse gode blogindlæg, som kan få din og dine børns hverdag til at være en lille bitte smule sjovere og få lidt mere kreativitet og genbrug ind i jeres hverdag, uden det bliver alt for overvældende.

LÆS OGSÅ: Geggo sætter ord på sin abort: Jeg fik voldsomme smerter

Læs mere og se bloggen HER.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Natascha L K J (@familien_kaupjensen)