Ung mor afslører kønnet: Vi venter en …

‘De unge mødre’-parret har netop fået kønnet på deres kommende barn at vide.

Af Jonas Sand - 29. april 2016 kl. 13:19

Realityportalen.dk kunne for en måned siden afsløre, at ‘De unge mødre’-deltageren Cellina Martinna Petersen venter barn nummer to med manden Mikkel, som hun i forvejen har sønnen Milan på 2 med.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Gravid ung mor viser maven frem

Det er endnu en dreng, som Martinna og Mikkel venter sig til efteråret. (Foto: Privat)

Det er endnu en dreng, som Martinna og Mikkel venter sig til efteråret. (Foto: Privat)


Tidligere på ugen fortalte Martinna, at denne graviditet indtil videre har været meget hård – noget der er helt anderledes i forhold til, da hun ventede sønnen Milan. Det fik flere til at gætte på, at det var en pige, som den unge mor venter sig denne gang. Men sådan forholder det sig ikke.
Det er nemlig endnu en dreng, som familien bliver beriget med til oktober. Det afslører ‘De unge mødre’-parret over for Realityportalen.dk.
– Vi er simpelthen så lykkelige, lyder det fra en meget glad Martinna, der inden scanningen slog fast, at hun bare ønskede på et sundt og rask barn.
Du kan følge med i ‘De unge mødre’-deltagerens liv og hendes graviditet på hendes Instagram-profil.
Martinna havde tidligere på sæsonen ‘De unge mødre’-seerne med til første scanning i graviditeten. Det kan du se herunder:

LÆS OGSÅ: Ung mor er gravid igen
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Ung mor er blevet gift
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘De unge mødre’-Sonny skal være far igen
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.