Ung mor afslører: Kæmper for graviditet

Den unge mor har besluttet sig for at inddrage følgerne i sin kamp.

Af Louise Vilsbøl - 23. august 2021 kl. 18:55

I ‘De unge mødre’ kender man Majbrit Vestergaard, som er mor til Ella Viola, for blandt andet at slå et slag for, at man skal elske sin krop, som den er. Hun fik mange strækmærker under sin graviditet, men de er en del af hende, og de får hende ikke til at elske sin krop mindre.

LÆS OGSÅ: Nynne efter anklager om vold: Lad Robert være

Lige nu er Majbrit dog måske alligevel ikke helt så glad for sin krop, men det har ikke noget med dens udseende at gøre, det skyldes, at hun gerne vil være gravid igen, og det har vist sig, at det ikke skal være helt så nemt, som Majbrit og kæresten havde håbet på.

– Jeg har længe overvejet, om vi skulle åbne op for dette. Men er nu nået frem til, at jeg gerne vil have jer med i processen, fordi det ellers kan føles møg ensomt. “Skal I have flere børn?” – Ja, det håber vi da for alt i verden, at vi skal. Det er ikke en hemmelighed at jeg elsker at være mor, det skal heller ikke være en hemmelighed, at vi prøver. Vi har prøvet i et halvt år – 6 måneder, skriver Majbrit på Instagram og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Efter brystoperation: Mathilde afslører kærestens reaktion

– Nogle vil måske mene, at det ikke er længe. Nogle prøver meget længere, og jeg sender jer en kæmpe krammer og tusinde tanker! Det er pisse hamrende hårdt, husk på, at I ikke er alene. Men de her 6 måneder har været skide hårde. Jeg har grædt og grædt hver eneste gang, jeg har testet negativ, eller er begyndt at bløde.

Den unge mor fortæller, at hun har været klar længe, men hun har ventet på, at kæresten Thomas, som hun har dannet par med i 8 år, også skulle blive klar

LÆS OGSÅ: ‘Forsidefruer’-babe afslører planer om flere børn

–  Jeg har et kæmpe ønske om at blive gravid igen, have en lille nyfødt og ikke mindst få lov til at give Ella en lille bror eller søster. Heller ikke denne måned ser det ud til, at vi har heldet med os. Og jeg græder lidt igen. Jeg har ikke brug for gode råd, fordi tro mig, vi gør alt, hvad vi kan, og jeg forsøger at slappe af i det, skriver hun på Instagram.

Det er dog ikke nemt, derfor har hun valgt at fortælle sin historie på Instagram, så hun ikke skal føle sig alene i kampen – det er hun nemlig helt sikker på, at følgerne kan hjælpe hende med.

LÆS OGSÅ: Nynne frustreret over Robert: Hvad skal jeg gøre?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Majbrit Vestergaard (@_filterfrimor_)

Læs mere om