Ung mor ændrer livsstil: Så meget vejer jeg - Her & Nu

Ung mor ændrer livsstil: Så meget vejer jeg

8 måneder efter fødslen har Martinna besluttet sig for at gøre noget ved vægten, som tynger hende.

Af Louise Vilsbøl - 26. juni 2017 kl. 09:12

For godt otte måneder siden blev Martinna Petersen fra ‘De unge mødre’ mor til to, da sønnen Elliot kom til verden. Under graviditeten tænkte hun en del over sin vægt, fordi hun tog over 20 kilo på under sin første graviditet, og det ville hun helst ikke op på anden gang.
Efter sønnen kom til verden, har hun dog smidt en del af sine graviditetskilo, men der mangler stadig næsten halvdelen, og nu har hun altså taget tyren ved hornene og besluttet sig for at gøre noget ved tallet på vægten.
– I søndags tog jeg en beslutning. Det har egentlig været længe undervejs, og den dag jeg fandt ud af, at jeg kunne passe en størrelse 44, var jeg overbevist om, at der altså snart skulle ske noget. Jeg er nemlig træt af min krop og træt af konstant, at nedgøre mig selv, skriver Martinna ærligt på sin blog.
LÆS OGSÅ: Martinna og Mikkel: Sådan har vi et med hinandens familier
Jeg vil ikke gemme mig mere
Så hun hoppede i løbetøjet sammen med sin søster, hvilket er noget helt nyt for Martinna, som  aldrig før har løbet. Udover motionen har hun forsøgt at spise mindre portioner – det er nemlig i portionsstørrelsen, at hun ofte falder i, indrømmer hun. Men den første uge med kur er gået over al forventning, og Martinna er ikke bleg for at tage sine læsere med på rejsen.
– Da jeg vejede mig i søndags, sagde vægten 66 kg. Hvis jeg skal ned på min før-graviditetsvægt, som er 57 kg, skal jeg tabe mig 9 kg, men jeg ville også være tilfreds med at tabe 7 kg. Hvert kilo tæller egentlig lige nu, skriver Martinna på bloggen og fortsætter:
– Jeg glæder mig bare så meget til, at kunne passe mit gamle tøj igen. Jeg har længe følt, at jeg skulle skjule min mave i store striktrøjer, og det gider jeg simpelthen ikke længere. Jeg vil have det godt i min krop igen, og jeg er motiveret som aldrig før.
LÆS OGSÅ: Martinna: At spise kød er det samme som at spise mennesker
LÆS OGSÅ: Stine Kronborg: Jeg havde en spiseforstyrrelse
LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-Martinna afslører: Sådan mødte jeg Mikkel
I den seneste sæson af ‘De unge mødre’ fortalte Martinna, hvor træls hun synes, det er er at være gravid, fordi hun ikke bryder sig om kroppens forandringer. Det kom især til udtryk, da hun skulle have taget graviditetsfotos. Se mere herunder.
 

LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-Martinna: Sådan gik min fødsel
LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-Martinna: Vi står uden bolig
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.