Ung mor advarer mod private tatovører

Det var ingen succes for Rebecza Milja Bambini at bytte sig til en tatovering.

de unge mødre
Af Mikkeline Andersen - 20. oktober 2014 kl. 10:20

Bytte, bytte købmand… Rebecza Milja Bambini skulle aldrig have givet extensions i bytte for den pony, som hun har fået tatoveret. Rebecza, der er kendt fra ‘De unge mødre’, fik i april lavet sin tatovering ved en privat tatovør, og det fortryder hun.
– Jeg var i chok bagefter. Men samtidig var jeg også glad for min pony, fordi jeg længe havde ønsket mig den. Jeg troede, hun ville tegne den op igen og farve den efterfølgende, hvilket var vores aftale, siger Rebecza til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: Puk Rebecza ser tilbage på ‘De unge mødre’
Har fået den rettet

Rebeczas tattoo før og efter. Det sidste billede er, som tatoveringen ser ud nu, og som den unge mor er meget glad for.  (Foto: Facebook)

Rebeczas tattoo før og efter. Det sidste billede er, som tatoveringen ser ud nu, og som den unge mor er meget glad for. (Foto: Facebook/Destiny Ink)


Men den unge mor fik ikke farvet ponyen. I stedet måtte hun søge hjælp ved en professionel tatovør, som har reddet hendes tatovering.
– Jeg elsker min pony nu, men der er stadig noget vej endnu. Det er smadder øv, at den ikke blev, som jeg ville have det til at begynde med, siger hun og erkender, at det ikke var en god ide at få en privat tatovør til at starte med.
Den unge mor håber ikke, at andre kommer ud for det samme og anbefaler altid at gå til en professionel tatovør.
LÆS OGSÅ: Amanda Sisse: Havde ikke de store overvejelser
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.