Ung mor åbner op om stor beslutning: En helt ny tid for alle

Martinnas søn Milan har droppet hjemmeskolen og er blevet meldt i børnehave.

Af Jonas Sand - 18. oktober 2019 kl. 19:26

De seneste år har Martinna Petersen fra ’De unge mødre’ gået hjemme sammen med sine to sønner, Milan og Elliot. De er her blevet hjemmeskolet af Martinnas søster Melanie sammen med Melanies tre børn.
Mens Melanie hovedsageligt står for undervisningen, passer Martinna sin blog, og det passer den unge mor rigtig godt.  For nyligt er Melanies ældste søn, Christian, dog startet i en almindelig folkeskole, da han selv havde efterspurgt det, så nu er det kun Melanies to yngste samt Martinnas to børn, der hjemmeskoles.
I juli fortalte Martinna, at femårige Milan skulle starte i skole efter sommerferien, hvor han ét år før tid officielt kunne kalde sig skolebarn. Derfor ville der blive ført tilsyn med, hvordan hjemmeundervisningen forløb, men det er det slut med fra 1. november.
LÆS OGSÅ: Lykkelig ‘De unge mødre’-stjerne skal have lavet bryster
På sin Instagram-profil fortæller ‘De unge mødre’-deltageren nemlig, at Milan har valgt at droppe hjemmeskolen og skal starte i børnehave.
– Vi har trukket Milan ud af hjemmeskolen og meldt ham ind i børnehave pr. 1. november. Det er selvfølgelig en kæmpe ting for os alle, da Milan jo har været hjemme i fem og et halvt år, og det har været fantastisk! Jeg ville aldrig gøre det anderledes, skriver hun og fortsætter:
– Men i løbet af det sidste stykke tid har han udviklet sig meget og fået nye behov. Han er enormt interesseret i andre børn på en måde, som vi ikke har oplevet før, og det føler vi, at vi bliver nødt til at handle på.
LÆS OGSÅ: Kontrakten opsagt: Slut med ‘De unge mødre’ og ‘Ex on the Beach’

Kender børnehaven

Det er ikke helt uden bekymringer, at Martinna nu lader sønnen droppe hjemmeskolen, men det vigtigste for hende er, at sønnen har det godt.
Den nye børnehave er ikke helt fremmed for Milan. Hans far, Mikkel, arbejder nemlig i børnehaven, og Milan har allerede været på besøg og haft en god oplevelse.
– Han har fået så mange nye venner, og han har et stort gåpåmod. Jeg er simpelthen så stolt af ham! Han er blevet så stor og selvstændig, og han er bare kærligheden selv altså, siger Martinna, der spændt går fremtiden i møde.
– Vi går en helt ny tid i møde for os alle, og det bliver spændende, hvad fremtiden bringer. Jeg ønsker virkelig bare, at Milan har det godt og lever livet, som det gør ham glad. Intet er vigtigere for mig end det, slår den unge mor fast.
SE BILLEDERNE: ‘De unge mødre’-datter døbt på trods af kaos
Her kan du læse hele Martinnas opslag:

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Der er noget, som jeg gerne vil dele med jer og som har fyldt en del herhjemme, det sidste stykke tid.. Vi har trukket Milan ud af hjemmeskolen og meldt ham ind i børnehave pr. 1. november. Det er selvfølgelig en kæmpe ting for os alle, da Milan jo har været hjemme i 5,5 år og det har været fantastisk! Jeg ville aldrig gøre det anderledes! Men i løbet af det sidste stykke tid, har han udviklet sig meget og fået nye behov. Han er enormt interesseret i andre børn, på en måde som vi ikke har oplevet før og det føler vi, at vi bliver nødt til at handle på. Det er selvfølgelig grænseoverskridende for mig, at give slip på min lille skat på den måde, men jeg tror og ved at det bliver så godt for ham! Han har allerede været med hans far på arbejde i efterårsferien (Mikkel arbejder i den børnehave, han starter i) og det har været en kæmpe succes. Han har fået så mange nye venner og han har et stort gå-på-mod. Jeg er simpelthen så stolt af ham! Han er blevet så stor og selvstændig og han er bare kærligheden selv altså ? Vi går en helt ny tid i møde for os alle og det bliver spændende, hvad fremtiden bringer.. Jeg ønsker virkelig bare, at Milan har det godt og lever livet, som det gør ham glad. Intet er vigtigere for mig end det! ❤️ #minmilan #elskerhamuendeligt #hanslykkeerminlykke

Et opslag delt af Cellina Martinna (@cellinamartinna) den


LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-par skal være forældre: Det var ikke planlagt