Ung mor indrømmer: Vil have flere børn for ikke at blive ensom

Den unge mor bruger sine børn for at bekæmpe enshomheden.

Af Louise Vilsbøl - 5. november 2021 kl. 18:55

I det nyeste af ‘De unge mødre’ åbner 20-årige Cecilie Ustrup op omkring, hvorfor det er vigtigt for hende at have en stor familie. Cecilie blev mor som 16-årig, men hun har tidligere i programmet fortalt, at hun allerede var klar som 14-årig. Nu er hun mor til børnene Malou og Mason, men hun har ingen planer om at stoppe der.

LÆS OGSÅ: ‘Nybyggerne’-deltager kysser med chefen

– For mig er det vigtigt at have en stor familie, fordi jeg er bange for at føle mig ensom, fordi jeg før har gået hjemme helt alene, før jeg fik børn. Jeg havde jo en periode, hvor jeg blev hjemmeskolet i ni måneder, det var eddermame kedeligt ikke at have nogen at stå op til, ikke at have noget at skulle og ikke at have nogen at snakke med. Det var røv sygt for at sige det pænt, fortæller Cecilie i programmet og fortsætter:

Artiklen fortsætter udner videoen, hvor Sigmund fortæller, hvordan det er gået ham efter ‘X Factor’

– Jeg har ikke lyst til at føle følelsen af ensomhed og kedsomhed i den grad,  som jeg gjorde dengang, fordi det var virkelig træls, og det under jeg ikke nogen. Det gider jeg ikke selv igen., Mine børn har gjort, at jeg aldrig føler mig ensom. Man er altid sammen med en, det synes jeg bare er rigtig hyggeligt, for der er altid den her gode energi omkring mig, når børnene er der.

LÆS OGSÅ: Ung mor stiller op til kommunalvalget

Se hele klippet med Cecilie øverst i artiklen, og se de to nye afsnit af ‘De unge mødre’ på Discovery+.