Unfinished business: ‘Prince Charming’-Christian forklarer forhold til ‘Paradise’-fyr

Christian og den nyankomne bejler Cain har en fortid sammen.

Af Rikke Lynge - 14. juni 2021 kl. 06:55

Christian har i forvejen været meget i vælten i discovery+ programmet ‘Prince Charming’, hvor han allerede den første aften fik en god relation til Mads, og de to blev lidt mere end gode venner. I gårsdagens afsnit kom to nye deltagere ind, og det viste sig, at Christian har en relation til den ene.

Da Cain kommer ind i programmet ligner Christian en, der mest af alt har lyst til at løbe væk.

LÆS OGSÅ: Fra ‘Prince Charming til ‘Paradise Hotel’

– Cain og jeg har en fortid, som jeg vil kalde lidt “unfinished” business, så derfor var det bare lidt det sidste, jeg havde brug for derinde – specielt efter at have sagt farvel til Mads og Kaspers. Jeg følte mig lige pludselig mere presset, fortæller Christian til Realityportalen og uddyber:

– Mads var fyren, jeg blev vild med i huset, og Kasper var min gode ven og roomie derinde, så jeg følte seriøst, at jeg var helt alene lige pludselig.

LÆS OGSÅ: SE KLIPPET: Farvel til ‘Keeping Up With the Kardashians’

Cain havde ikke samme opfattelse som Christian, og han var derimod meget glad for at se Christian, da han kom ind i programmet.

– Jeg havde det fint med at se Christian. Jeg synes, Christian er sjov. Vi har da også hilst på hinanden efterfølgende i det Københavnske homomiljø, så jeg tror da, at han havde det endnu strammere over at se mig, end jeg havde det med ham, forklarer Cain til Realityportalen.

Cain (Foto: Krestine Havemann)

LÆS OGSÅ: Chokeret Cengiz: Jeg er rystet!

Christian har ikke lyst til at afsløre, hvordan han og Cain får det med hinanden i huset, men han siger dog følgende:

– Uden at besvare det for meget, da I skal følge med i de kommende afsnit, så kan jeg sige det så nemt her – Cain og jeg taler meget sammen i dag, slutter Christian.

LÆS OGSÅ: Sinan ville bytte Léa ud med Jasmin: Nu reagerer Léa