Undrer du dig også? Her er forklaringen på Amandas blå mærker

I de sidste afsnit af ‘Ex on the Beach’ har Amanda Mogensen pludselig fået nogle store og bemærkelsesværdige blå mærker på sin overarm.

Af Caroline Grønne Wigdal - 19. april 2020 kl. 8:55

Det skyldtes ikke bryllupsnatten med Nicklaes, som med stor sandsynlighed er gået vildt for sig, at Amanda pludselig har fået et par store blå mærker på sin ene overarm.
LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-babes far i fængsel: Jeg har set, hvad ingen burde se

Det kunne man ellers fristes til at tro, da reality-baben også fik blå mærker, da hun første gang var med i ‘Ex on the Beach’ sæson 2. Begge gange har Mikkel dog været årsagen til blodansamlingerne.
LÆS OGSÅ: Amanda fik adgang til Nicklaes’ nøgler og hjem: Her er, hvad der skete

Amanda i jubelscene, da der er fest. Også her ses de blå mærker. (Foto: Dplay/Discovery Networks Denmark)

– Jeg fik blå mærker i sæson 2 på grund af samleje med Mikkel. Men denne gang var det faktisk, fordi jeg prøvede at holde fast i et tæppe, som Mikkel og jeg skændtes om. Tæppet var viklet rundt om min arm, og han hev helt vildt, så jeg fik bare de vildeste blodansamlinger, forklarer Amanda til Realityportalen.
LÆS OGSÅ: ‘Forsidefruer’: Sådan har vi det med hinanden uden for programmet
At Mikkel giver blå mærker i sengen, mens Nicklaes ikke gør, betyder dog ikke, at Nicklaes er en mere blid type under lagnerne. Langt fra.
– Nu vil jeg ikke tale for meget om Nicklaes og mit sexliv, men forskellen på de to sæsoner er, at i sæson 2 havde vi noget over os, og jeg ville ikke stønne, så derfor bed jeg mig selv i armen, siger Amanda, der siden har undret sig over, at hun dengang ikke valgte at bide i en pude.
LÆS OGSÅ: ‘Forsidefruer’: Sådan har vi det med hinanden uden for programmet
I denne sæson, at de hun og Nicklaes helt ligeglade med, hvad kameramændene ser og hører. Derfor blev det ikke nødvendigt at bide sig selv i armen eller skjule sig under lagnet.