Undrer du dig også? Mystik om Geggos graviditet

Mange seere af ‘Familien fra Bryggen’ og følgere af Geggo undres over, at Geggo har termin i august, når hun i programmet afslører, at hun har termin i juni.

Af Rikke Lynge - 29. april 2020 kl. 10:48

Sæson 17 af ‘Familien fra Bryggen’ startede sidste torsdag den 23. april, og allerede i første afsnit tager Stephanie, også kendt som Geggo, en graviditetstest, der viser sig at være positiv. Da parret regner terminsdatoen ud, falder den på den 20. juni, som er manden Cengiz fødselsdag, og det har fået mange seere til at undre sig.
Geggo er som bekendt gravid i dag, og den 9. april lægger hun et opslag ind på Instagram, hvor hun skriver, at hun nu er halvvejs i graviditeten. Med den information giver det Geggo en terminsdato sidst i august, og det har fået Geggos følgere til tasterne på Instagram, hvor beskeder som disse er tikket ind.
– Men hun har jo termin i august nu. Så giver det sig selv, at det nok desværre ender dårligt, og de så er blevet gravide igen.
LÆS OGSÅ: ‘Familien fra Bryggen’-stjerne afslører vildt vægttab
– Man ved, du er gravid nu med termin i august, og i første afsnit står der termin 20/6, og det passer jo så ikke, så man undrer sig lidt og tænker, åh hvor synd de skal igennem en trist ting, men også dejligt man så kender til jeres lykke nu.
– Eftersom Geggo, så vidt jeg ved, har termin i august, og at man ser i første afsnit, at det var den 20. juni, så er mit bud, at hun desværre gik igennem en abort.
LÆS OGSÅ: Geggos opråb: Tag ansvar for jeres unge følgere
Andre gætter på, at terminsdatoen er regnet forkert i første omgang.
– Kan man ikke forestille sig, at det måske bare er app’en der er fejl i?
Realityportalen har spurgt Geggo, hvad der er op og ned i forvirringen om hendes terminsdato.
Mange af dine følgere har bemærket, at du i ‘Familien fra Bryggen’ fastsætter en terminsdato til den 20/6, og nu har du termin i august. Har du lyst til at dele, om du aborterede første gang, eller om det skyldes en fejl i beregningen af termin?
– Nej det har jeg ikke lyst til at uddybe nu, svarer Geggo.
LÆS OGSÅ: Uh! Geggo løfter sløret for ‘Stjerneboksning 2020’
Er det fordi, at vi får svaret senere i Familien for Bryggen?
– Muligvis, svarer Geggo, der ikke har flere kommentarer til den historie.
Seere og følgere af Geggo må altså væbne sig med tålmodighed for at få mysteriet opklaret. Se ‘Familien fra Bryggen’ hver torsdag kl. 20.00 på TV3 og Viaplay.
LÆS OGSÅ: WOW: Geggo viser baby-bulen frem