Underrettet til kommunen efter ‘Luksusfælden’

Den unge mor er blevet anmeldt efter sin deltagelse i programmet. Ellers er hun glad for at have været med, selvom der er nogle ting – blandt andet om ekskæresten Søren – der ikke kom helt rigtigt ud i afsnittet.

Af Lykke Buhl - 23. februar 2021 kl. 20:59

Normalt er man vant til at se 27-årige Luna Munk på skærmen i ‘De unge mødre’, hvor hun på ærlig vis deler ud af sit liv som alenemor til sønnerne Zilas, Felix og Zacharias på 3, 5 og 6 år.

Men her til aften var tiden kommet til at løfte sløret for et ømt emne hos Luna. Nemlig hendes dårlige økonomi, som det i ‘Luksusfælden’ stod klart bestod af en gæld på 821.000 kroner, der ikke blev betalt ordentligt af på og som blev forværret af et stort månedligt overforbrug af blandt andet hurtige frokoster hos slagteren.

LÆS OGSÅ: Tina Lund afslører flytteplanerne

Men heldigvis fik eksperterne Kenneth og Sesilie sat Lunas økonomi på rette spor, og i dag er Luna glad for, at hun meldte sig til programmet og fik overblikket tilbage, fortæller hun til Realityportalen. Hun følger stadig budgetterne, der blev lagt for hende og får nu betalt af til alle sine kreditorer.

Underrettet til kommunen

Dog har der også været en negativ konsekvens af Lunas deltagelse i programmet. Hun er nemlig blevet underrettet til kommunen på den baggrund.

– Jeg har én, der chikanerer mig og har gjort det længe, og jeg er meget sikker på, det er den samme person, som så bare har valgt at sige, at nu er det ‘Luksusfælden’, der kan bruges som grund, forklarer Luna.

LISTE: De bedste citater fra ‘De unge mødre’

I underretningen beskylder anmelderen Luna for ikke at kunne tage vare på sine tre sønner, fordi hun har rod i økonomien, hvilket ‘Luksusfælden’ angiveligt ikke skulle have hjulpet på.

der er grundlag til bekymring. Luna er ikke i stand, til at kunne yde den nødvendige omsorg for sine tre børn, Felix zakaris og Silas. Dette ses blandet andet, ved at hun ikke har overblik økonomi, står der blandt andet i underretningen, der også beskylder Luna for at være for hårdfør overfor sine drenge.

Luna er alenemor til sine tre sønner, Zilas på 3 år, Felix på 5 år og Zacharias på 6 år

Luna med sine tre sønner, Zacharias, Felix og Zilas i 2018 (Foto: Kanal 4)

LÆS OGSÅ: Ung mor indlagt: Jeg er ufattelig dårlig

Lukket som chikane

Heldigvis tager Luna ikke underretningen spor tungt, og hun ved også, at kommunen ikke kommer til at gøre alvor af den.

– Jeg har jo en god dialog med kommunen, og de har også sagt, at de lukker den som chikane, fordi det har stået på det sidste halve års tid. Det har været en seks-syv underretninger fra det, der ligner at være den samme person, forklarer Luna, der blot ærgrer sig over, at kommunens ressourcer bliver spildt.

Derudover understreger hun, at man ikke behøver at være en dårlig forælder, bare fordi man har rod i økonomien, for det vigtigste er blot, at man har overskud af kærlighed til sine børn.

Herunder kan du læse underretningen, som Luna har delt på sin Instagram ledsaget af en fuckfinger

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Luna Munk (@lunamunk_blog)

LÆS OGSÅ: Fie Laursen chokerer: Får lavet hele ansigtet om

Ikke Sørens skyld

Overordnet har det dog klart været en positiv oplevelse at deltage i ‘Luksusfælden’ for Luna, der priser sig lykkelig for eksperternes hjælp og har modtaget mange søde henvendelser i den forbindelse.

Så som erfaren tv-dame tager hun ikke på vej over, at der er nogle småting, hun kunne have ønsket sig fremgik i programmet. Blandt andet at det hovedsageligt var hendes SU-lån, som eksperterne fremførte som hendes månedlige overforbrug.

LÆS OGSÅ: UH! ‘De unge mødre’-babe dater ‘Paradise’-stjerne

Derudover får man i programmet også indtryk af, at Luna beskylder sin ekskæreste – børnenes far Søren, som hun gik fra i starten af 2018 – for at være skyld i den økonomiske ruin, hun stod i. Men overfor Realityportalen understreger Luna, at hun både dengang som nu, er klar over, at det er hendes eget ansvar.

– Selvfølgelig kommer gælden fra dengang, vi var sammen. Han var jo ludoman, så det var en økonomisk belastning alle årene igennem. Det handlede om overlevelse, så jeg tog lån til højre og venstre. Men det er mit ansvar, for jeg var ung og dum og kunne ikke finde ud af at sige fra, forklarer Luna, der ikke magtede at stå ved ansvaret efter bruddet.

LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-Luna åbner op: Så lidt ser mine børn deres far

Sådan står det til i dag

Men ved at melde sig til ‘Luksusfælden’ tog hun skeen i den anden hånd, og i dag følger hun nøje den retning, som eksperterne har udstukket for hende. Hun følger det budget, som eksperterne lagde for hende, og så er hun gået imod sit tidligere princip og er begyndt at lave reklamer på sin Instagram, så hun hurtigere kan få betalt sin gæld ud.

Hvor meget Lunas gæld er nede på i dag, har hun dog ikke tal på, men hun har fået betalt flere af sine kreditorer ud og bruger tilmed flere penge end afsat på at betale sin gæld af hver måned og får betalt til alle sine kreditorer.

Derudover bor hun stadig med sine tre sønner i den lille lejlighed i Randers, som hun i programmet netop var flyttet om til.

Læs mere om