'Paradise Hotel'-Sille smider kuglen: Nu forklarer hun

Der er en helt særlig årsag til, at Sille Nimholm smed kuglen, da chancen bød sig.

Alt er vendt på hovedet i den nye sæson af 'Paradise Hotel', hvor deltagerne skal igennem den famøse troskabstest allerede i første episode.

LÆS OGSÅ: Sadler om: Store ændringer for 'Paradise Hotel'

Med en guldkugle i hænderne begiver deltagerne sig ud på banen med beskeden om, at hvis de smider kuglen, så skal de forlade 'Paradise Hotel' med det samme.

Til de andre deltageres store overraskelse smider Sille Nimholm kuglen i jorden, da beløbet lyder på 60.000 kroner.

LÆS OGSÅ: Nu er det slut: Jeg ville ikke mere

- Jeg tog en beslutning hjemmefra, at hvis jeg fik muligheden for at smide en kugle, så ville jeg gøre det, siger hun til Realityportalen og uddyber:

- og det ville være uanset, hvilken pris det ville være, for jeg skal ikke igennem den følelse eller den episode igen. Det ville jeg gerne være foruden, og det blev jeg også.

Som bekendt kan Sille Nimholm kalde sig vinder af 'Paradise Hotel' 2021, men hun måtte dengang forlade Mexico uden pengepræmien, da hendes partner, David Jarsbo, smed kuglen på 500.000 kroner.

Artiklen fortsætter under billedet:

Sille Nimholm smider kuglen.
Sille Nimholm smider kuglen.

LÆS OGSÅ: 'Paradise'-deltagere langer ud efter Viaplay: De rummede det ikke

Vil ud at rejse

Beslutningen om at deltage i 'Paradise Hotel' endnu engang handlede for Sille Nimholm også om, at hun fik en anden afslutning på sin tid på det luksuriøse hotel i Mexico.

LÆS OGSÅ: Teresa taler ud om ny fyr

- Jeg havde brug for, at min 'Paradise'-historie skulle ende anderledes. Den endte jo ikke så godt sidst - eller den endte i hvert fald ikke, som jeg ønskede, siger hun og fortæller, at hun ikke på stående fod ved, hvad pengene skal bruges til:

LÆS OGSÅ: 'Gift ved første blik'-Mark i stor sorg

- Så langt er jeg ikke lige kommet endnu. Jeg tror måske, at jeg skal ud at rejse lidt. Det kunne være meget lækkert med en lille tur, men jeg ved det sgu ikke.

Du kan se 'Paradise Hotel' allerede nu på Viaplay eller på TV 3 klokken 20.00.