Nyt stjernespækket program har premiere i dag

Der er rigtig mange danske kendisser med i det nye underholdningsprogram, hvor der dystes om at sælge mest.

I aften får en spritny programserie premiere på Kanal 5, hvor mere end 30 kendte danskere medvirker.

LÆS OGSÅ: Sådan faldt Janni for Jeppe

For i 'Sælg! Sælg! Sælg!' kommer hele 36 kendisser på hårdt arbejde, når de, fordelt på 18 hold, skal dyste om, hvem der kan tjene mest ved at spotte, købe og sælge genbrugsfund.

Programmet ledes i spidsen af tv-vært Ibi Støving, som glæder sig enormt meget til premieren.

- Det har været virkelig sjovt (at filme, red.), og det har været fedt at arbejde med alle de medvirkende, fortalte Ibi til HER&NU/Realityportalen i forbindelse med programmets pressedag. 

Og det bliver da også et stjernespækket program. 'Sælg! Sælg! Sælg!' har nemlig, udover de mange kendte danskere, der forsøger at kregle sig til sejren, også en række kendisser med i hvert afsnit.

Det er nemlig oplagt at ringe til sit kendis-netværk, når man står og skal sælge en halvslidt havebænk eller et gammelt maleri - så derfor huser programmet faktisk intet mindre end 50 kendisser i alt, afslørede Ibi også til pressedagen. 

LÆS OGSÅ: Jeanette Ottesen mentalt ødelagt: Minderne er væk

Velgørenhedsshow

'Sælg! Sælg! Sælg!' er ikke blot et underholdende program, hvor en række kendisser skal kregle sig til sejren. For pengene fra begge hold går nemlig til en samlet pengepulje, som vinderne af finalen donerer til et ønsket velgørende formål.

Og det er altså ikke småpenge, der er blevet indsamlet. Intet mindre end 645.256 kroner har de medvirkende i løbet af 10 episoder samlet ind i alt, og pengene er allerede doneret.

LÆS OGSÅ: Nu er 'Årgang 20'-boligen sat til salg

På pressedagen fik Børns Vilkår nemlig overrakt den store sum.

Pengepuljen fra 'Sælg! Sælg! Sælg!' bliver doneret til Børns Vilkår.

- På vegne af Børns Vilkår vil jeg gerne sige en kæmpe tak for den flotte donation. Vi arbejder hver dag, året rundt, på at stoppe svigt af børn og sikre, at ingen børn står alene med det, der er svært, lød det fra direktør i Børns Vilkår Rasmus Kjeldahl.

Se billedet af overrækkelsen her:

'Sælg! Sælg! Sælg!' udkommer i 10 episoder, og har premiere på Kanal 5 og Max i aften, den 12. september.