Efter "Robinson"-exit: Brød sit eget løfte

Frederik havde lavet en helt anden strategi hjemmefra.

Som for de fleste andre "Robinson"-deltageres vedkommende, var det også en kæmpe drøm, der gik i opfyldelse for 46-årige Frederik Skov, da han deltog i årets "Robinson Ekspedition". 

Og selvom han røg ud til en duel mod Monique, fortryder han ikke, at han meldte sig selv til duellen.

- Jeg havde sagt til mig selv hjemmefra: "Når de der dødsarmbånd kommer, så sidder du på dine hænder og du melder dig ikke," fortæller Frederik til HER&NU/Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Camilla Frederikke: Derfor deltog jeg ikke til "Simba Prisen"

Og så kan man jo undre sig over, hvorfor han så valgte at melde sig frivilligt til duellen. 

- Jeg var nødt til at gå lodret modsat, da vi kom til det, fordi jeg blev ædt op indvendig, når der ikke skete noget. Så blev savnet for hårdt for mig, og jeg kunne ikke forsvare for mig selv at være der, når der intet skete, siger han og tilføjer:

- Men når jeg skulle ud at kæmpe, så fik jeg det hele på afstand, og så fandt jeg en ro, der gjorde, at jeg kunne overleve på øen.

Det blev dog som bekendt den sidste duel for Frederiks vedkommende, da han i en "vind eller forsvind"-kamp mod Monique tabte, og dermed måtte forlade øen.

LÆS OGSÅ: Andreas H klar til "Robinson"

"Robinson" har givet ægteskabet et boost

Den dag i dag er Frederik rigtig glad for at have deltaget i "Robinson Ekspeditionen", og det har givet ham meget mere, end han nogensinde kunne have drømt om. 

- Det der med at komme ud og ikke have ressourcer til at opretholde en eller anden facade, og bare være helt skraldet, åben, sårbar og tale med mennesker, det var skønt, lyder det fra Frederik, der også fortæller, at sin medvirken i programmet har givet ham et nyt perspektiv på livet.

- Det fik mig til at reflektere over livet, og hvor heldig jeg egentlig er, og hvor meget jeg sætter pris på det. Jeg er kommet ud så taknemmelig overfor alt og alle - taknemmelig over for min familie, siger han og afslutter:

- Jeg er blevet meget bedre til at tale med min kone, og jeg har talt meget mere om følelser med min kone de sidste 20 dage, end jeg har gjort de sidste 20 år.