Umuts vilde fortid: Jeg holdte nytår hver dag

Umut Sakarya elsker at være omringet af mennesker, men han fester ikke så meget, som han engang gjorde.

Af Rikke Lynge - 25. april 2021 kl. 10:55

30-årige Umut Sakarya åbnede restaurant ‘Guldkroen’ i 2017, og siden har han gået under navnet ‘Flæskekongen’ grundet hans kærlighed for flæsk. Umuts succes som kok og vært skyldes i høj grad hans store engagement i restauranten, hvor han selv og personalet altid er klar på en ølbong med gæsterne. Livet i overhalingsbanen har sat sine spor, det fortæller Umut om i dagens afsnit af ‘Over Atlanten’ på Kanal 5 og discovery+.

– Når man er opvokset ligesom jeg med virkelig begrænset midler og sådan rimelig fattigt, når man så får midlerne, så går man amok. Det har jeg gjort, og jeg har også nydt det – jeg har fucking elsket det, fortæller Umut og sætter ord på, hvor vildt det har været.

LÆS OGSÅ: WOW: Så mange penge brugte Umut på mad til turen ‘Over Atlanten’

– Hvis jeg skal fortæller hvor vildt på en skala, så alle forstår det, så kan vi sige, at jeg har holdt nytår hver dag, men på et tidspunkt der bliver man bare mættet, fortæller Umut i programmet.

I dag bor Umut sammen med kæresten Johanne, og han har slået sig lidt mere til ro. I fremtiden ønsker han at blive gift med Johanne og få nogle børn, men han slipper nok aldrig helt at være omgivet af mange mennesker.

LÆS OGSÅ: Bronuts slår sig sammen med ‘Løvens hule’-Jacob Risgaard

– Det er ret hårdt at køre sådan et liv, hvor du spiser, fester og skal drive forretning samtidig – ikke at det ikke har kunne lade sig gøre, men det slider på en. Man bliver også ældre, og man bliver også mere træt i hovedet, men jeg elsker det med at være omringet af mennesker og omringet af glade gæster. Det er en del af mit erhverv at være åben og kramme folk – den der tyrkiske gæstfrihed, hvor jeg er værten, det er fantastisk, forklarer Umut.

LÆS OGSÅ: UH! Stephanie og Cengiz har fået stor drøm opfyldt

Se klippet herunder og se ‘Over Atlanten’ i aften kl. 21.00 på Kanal 5 og discovery+.

LÆS OGSÅ: 15-årig død: Nu får realitydeltager nedsat sin straf

LÆS OGSÅ: Amalie afslører ny baby: Troede ikke, min tredje baby ville komme så hurtigt

Læs mere om