Umut til HER&NU: Jeg lægger sag an

Den komiske tidligere ‘Vild med dans’-deltager truer med advokater efter shitstorm på sociale medier

Af Kenth G. Madsen - 31. oktober 2019 kl. 15:58

Umut Sakarya smed tidligere torsdag noget af en bombe, da han sammen med partneren Jenna Bagge afslørede, at de to trækker sig til ‘Vild med dans’ på grund af de mange svinere, han har modtaget på de sociale medier.
Umut Sakarya, 29, virkede også meget fortørnet og havde sovet rigtigt dårligt, da han dagen før sin exit-udmelding fra ‘Vild med Dans’ mødte HER&NU og Realityportalen til et interview i anden anledning.
LÆS OGSÅ: Umuts exit får STOR konsekvens for ‘Vild med dans’
– Jeg er blevet svinet til af personer, der forsøger at ødelægge min restaurant, som jeg har kæmpet så meget for at få op at stå. Jeg har sovet dårligt og har nu været hos advokater for at lægge sag an, forklarede han til bladets udsendte onsdag.
På daværende tidspunkt havde han ikke taget den endelige beslutning om at forlade TV 2-programmet, men over natten er han altså kommet frem til, at konsekvensen af de mange svinere skulle blive et exit fra ‘Vild med dans’.
Den 29-årige restauratør ejer Guldkroen på Nørrebro i København og har også en grillbar fornylig. En grovkornet shitstorm fik ham i dag til at trække sig fra dansedysten af frygt for, at dårlig omtale kan ødelægge hans virksomhed.
Det har ikke været muligt at få yderligere kommentarer fra Umut, efter han offentliggjorde sin beslutning om at forlade ‘Vild med dans’.
LÆS OGSÅ: Umut og Jenna i heftigt skænderi: Jeg føler mig stødt og krænket!