Umut Sakarya springer ud som YouTuber

Umut Sakarya er ikke bleg for at gøre sig særligt bemærket, og nu afslører han endnu et medie for sin tilstedeværelse, et medie som indtil videre viser stor seriøsitet.

Af Rikke Lynge - 26. december 2019 kl. 16:55

Umut Sakarya er blandt andet kendt fra DR-programmet ‘Tyrkersvin’, hvor seerne kunne følge hans istandsættelse af restauranten Guldkroen, som serverer alle danske madtraditioner såsom tarteletter, flæskesteg og stegt flæsk. Siden har Umut danset sig ind i danskernes hjerter i ‘Vild med dans’ og arbejder også som kok på Go’ TV2. Men den hjertevarme Umut stopper ikke her – nu springer han ud som YouTuber med sin egen YouTube-kanal.
LÆS OGSÅ: Efter Umuts exit: Alle ‘Vild med dans’-parrene har mærket hadet
YouTube-kanalen har ikke fået et kækt navn, som den karakteristiske kok ellers er kendt for, men hedder noget så originalt som kokkens eget navn: Umut Sakarya
De første indlæg på kanalen giver professionel inspiration til julens traditionelle retter, da Umut viser, hvordan man laver verdens bedste flæskesteg, verdens bedste brune sovs og en risalamande med hvid chokolade.
LÆS OGSÅ: Umut til HER&NU: Jeg lægger sag an
Hvorvidt de fremadrettede opslag også vil være seriøse guides til madglade følgere, eller om vi også får lov at se den kække Umut bag kulissen, må tiden vise.
LÆS OGSÅ: Skuffet Mascha Vang: De har stjålet fra Hollie
LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-vært droppet: Jeg er rigtig ked af det